Power Box by PSI co z tym zrobić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Re: Power Box by PSI co z tym zrobić
Mi wystarczy spokojnie 180 KM.Program i inne pierdoły trzeba zmienić......jestem już z kolegą umówiony na poniedziałek na przerobienie tego a wujek dziś rano ma mi to wysłać wszystko.Więc jutro graty u mnie będą.
Fucker, śmiem twierdzić inaczej bo widziałem wykres z tego auta a i jego właściciel też nie jest w ciemię bity i wie co kupował.
no chyba że cowboy mu zrobił prezent i dał zamiast 216-tek 230-tki
ale taki setup to igranie z ogniem, łatwo stopić silnik, najbardziej jest to widoczne jak szybko temperatura oleju jedzie w górę powyżej 3800rpm
no chyba że cowboy mu zrobił prezent i dał zamiast 216-tek 230-tki
ale taki setup to igranie z ogniem, łatwo stopić silnik, najbardziej jest to widoczne jak szybko temperatura oleju jedzie w górę powyżej 3800rpm
-
- Nowicjusz
Witam.Autko zrobione kolega za przełozenie turbo , pompy , wtrysków wgranie nowego softu i coś tam jeszcze w kompie wzioł za wszystko 1000zł ale autko POCISK noi bez dymu!!!!!! dawałem mu ostro i nie puścił nawet dymka.
Z tego co widzę pali mi w granicach 7-8 litrów przy normalnej jeżdzie.
Ale za tą MOC warto bo na kazdym biegu wciska do siedzenia , kolega mówił że ma + - 180 Km na pewno.
100km/h mam w momencie ......to cieszy człowieka.
Z tego co widzę pali mi w granicach 7-8 litrów przy normalnej jeżdzie.
Ale za tą MOC warto bo na kazdym biegu wciska do siedzenia , kolega mówił że ma + - 180 Km na pewno.
100km/h mam w momencie ......to cieszy człowieka.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
szczupak1979 to teraz odwiedź hamownie i pochwal sie wynikiem .
Vw Polo 1.9TDI 86c RWD Central -> 12.84s 402m na ślizgającym sprzęgle i delikatnie pod górkę :D
https://www.facebook.com/VwPoloTDIRWD/?fref=ts
-
- Nowicjusz
Chetnie.......tylko to kosztuje 200zł.Jak mi ktoś z was fondnie taką impreze to nie ma sprawy bo ja jak na razie mam dość wydatków.
Ale autko jak na razie na drodze nie ma sobie równych .Hehehhe dziś kolega brał się ze mną BMK-ą 320 benzyna i zwątpił w parydziesięciu metrach
Wartało dać te 3000 patyki bo odejście jest piorunujące.
Ale autko jak na razie na drodze nie ma sobie równych .Hehehhe dziś kolega brał się ze mną BMK-ą 320 benzyna i zwątpił w parydziesięciu metrach
-
- Gadatliwa bestia
bemka 320 to nie ma polotu do alh plus 216 i mocny soft. Więc nie ma co tutaj bić piany stan z jakąś oryginalną 130 lub 150 z grupy vag po mocnym sofcie na 17x km albo 19x to zobaczysz jak to wtedy wypadnie golf na pewno z początku daje dużo krótka skrzynia. Ewentualnie możesz pościerać się z bmw e30 albo e36 2.8 albo 2,5 benzyna.
szczupak1979 pisze:Ale autko jak na razie na drodze nie ma sobie równych
ja na drodze w swojej okolicy też raczej równych nie mam w pojemnościach poniżej 4l
ale na ułężu było sporo mocnej konkurencji,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
To wydałes 3000 a nie masz na hamownie .szczupak1979 pisze:Chetnie.......tylko to kosztuje 200zł.Jak mi ktoś z was fondnie taką impreze to nie ma sprawy bo ja jak na razie mam dość wydatków.
320 to ja swojej żony Audi A3 AHF robie :p więc porównanie z dupy wzięte .
Vw Polo 1.9TDI 86c RWD Central -> 12.84s 402m na ślizgającym sprzęgle i delikatnie pod górkę :D
-
- Nowicjusz
-
- Gadatliwa bestia
Nie ma co się cieszyć tylko sprawdź się z jakimś równym przeciwnikiem. Może być nawet Opel Astra 2.0 16v:D i zobaczysz jak lata golf:D
-
- Nowicjusz
hehehehe taaaa Opel Astra 2.0 z takim to mogłem się brać na Power Boxie a nie teraz
arwam chętnie bym stanął koło twojego golfika zobaczyli by my jak Ci ta pszczólka chodzi
arwam chętnie bym stanął koło twojego golfika zobaczyli by my jak Ci ta pszczólka chodzi
szczupak1979 pisze:arwam chętnie bym stanął koło twojego golfika zobaczyli by my jak Ci ta pszczólka chodzi
ja też, do 100km/h nie mam trakcji więc nawet nie próbuję do 100km/h mierzyć przyspieszenia, a do większych prędkości nie mierzę bo jest ciężko utrzymać auto na drodze, raz z ciekawości jak przełączyliśmy G-tech z opcji pomiaru mocy na przyspieszenie do 100km/h to wyszło 5,82s, auto około połowa baku, plus pasażer, i permamenty brak trakcji,
-
- Nowicjusz
Miałem Golfa i to jest lekkie autko więc na start było by mi ciężko bo i masz więcej mocy jak ja........ale potem byś na pewno był w tyle