Jest ktos dobry z lubelskiego kto mi zchipuje TDI PD 115km?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Marioprestiz
- Mały gagatek
Jest ktos dobry z lubelskiego kto mi zchipuje TDI PD 115km?
pytanko jak w temacie, nie wiem czy w dobrym dziale zakladam watek... ale chodzi mi o kogos zaufanego z lubelskiego kto by mi dobrze zchipowal mojego golfika
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Jest ktos dobry z lubelskiego kto mi zchipuje TDI PD 115
Marioprestiz pisze:pytanko jak w temacie, nie wiem czy w dobrym dziale zakladam watek... ale chodzi mi o kogos zaufanego z lubelskiego kto by mi dobrze zchipowal mojego golfika
masters lublin
alan vel ctv
dożynkowa 44
602-669-936
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
To co napisał Blachy, w podanym linku, jest naprawdę rozsądne Nie szkoda 100 zł na paliwo by mieć profi program.
Jak ktoś chce naprawdę profesjonalnie napisany program w sensownej cenie to polecam Rogala vel Rogalottiego vel MR Motors z Warszawy. Doskonale znany tuner na Leon Clubie i Audi A4 oraz A6.
Wiem, że chłopaki ostatnio organizowali zbiorowe chipowanie u niego i widziałem nawet na żywo strojenie pewnej A4 2,5 TDI na najnowszym symulatorze w ramach tej akcji.
Naprawdę doskonała robota
Jak ktoś chce naprawdę profesjonalnie napisany program w sensownej cenie to polecam Rogala vel Rogalottiego vel MR Motors z Warszawy. Doskonale znany tuner na Leon Clubie i Audi A4 oraz A6.
Wiem, że chłopaki ostatnio organizowali zbiorowe chipowanie u niego i widziałem nawet na żywo strojenie pewnej A4 2,5 TDI na najnowszym symulatorze w ramach tej akcji.
Naprawdę doskonała robota
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2008 14:33 przez jaro4444, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegnę siły swe wszystkie biegowi oddając...
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi
Słucham pośród krzyku piękna ciszy poszukując...
Był Leon jest Audi
- Marioprestiz
- Mały gagatek