[mkIV] turbo z ASZ do AJM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[mkIV] turbo z ASZ do AJM
witam. Co trzeba konkretnie przerobić żeby założyć tubo z ASZ do AJM. W moim padła turbina i planuje zmienić na trochę lepszą. Czy bez zmiany softu(póki co) taka turbina od ASZ będzie normalnie chodzić w moim aucie?
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
Oczywiście że będzie normalnie latać, potrzebujesz tylko czerwony wąż ciśnieniowy od asz.
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
ten wąż jest czerwony w kształcie litery S, nr. części VW 1J0 145 822 E , używany kupisz za około 100 zł, cała reszta podchodzi plug & play, pamiętaj o większej chłodniczce oleju, najlepiej również z ARL'a i na sam koniec korekcie softu, piszesz, że nie chcesz robić korekty ale pomyśl o tym poważnie bo będziesz się cieszył pokaźniejszym stadkiem pod maską
Elo;) Podepnę się do tematu, potrzebuje właśnie wąż 1J0 145 822 E do mojego gofra, ten który mam aktualnie jest podobno popękany i ogólnie do wymiany. W ASO za nowy chcą ponad 500zł. Pytanie do Ciebie - gdzie można taki używany kupić za 100zł? Byłbym poważnie zainteresowany...pelton1985 pisze:ten wąż jest czerwony w kształcie litery S, nr. części VW 1J0 145 822 E , używany kupisz za około 100 zł, cała reszta podchodzi plug & play, pamiętaj o większej chłodniczce oleju, najlepiej również z ARL'a i na sam koniec korekcie softu, piszesz, że nie chcesz robić korekty ale pomyśl o tym poważnie bo będziesz się cieszył pokaźniejszym stadkiem pod maską