Pacjent nr 1.
ALH+216+VNT15(hybryda)+FMIC [pompa 10mm]
log_3_8_11
Pacjent nr 2.
ALH+216+GT1749V+pompa 11mm [ic seryjny]
log_3_8_11
co o tym sądzicie ??
[ALH] logi po modach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[ALH] logi po modach
przydaloby sie poprawic sterowanie dmuchawka szczegolnie w przypadku drugiego pacjenta... po za tym jazda w pewnym zakresie obrotow z gazem w deche grozi wysraniem dmuchawkii to w obydwu przypadkach..... az dziw ze tego nie wiesz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [ALH] logi po modach
przeważnie te auta nie jezdzą z gazem w dechę a wysrać się coś zawsze może... wydaje mi sie ze w pierwszym przypadku chyba przepływka słaba... jeśli chodzi o programy to auto nr 1 firma X Wrocław (bedziesz Evo chyba wiedział bo ostatnio robileś po nich Ibizę Cuprę 1.8T żółtą mojego kuzyna) natomiast auto nr 2 firma Y Kraków...evolution pisze:przydaloby sie poprawic sterowanie dmuchawka szczegolnie w przypadku drugiego pacjenta... po za tym jazda w pewnym zakresie obrotow z gazem w deche grozi wysraniem dmuchawkii to w obydwu przypadkach..... az dziw ze tego nie wiesz
jeśli ma ktoś podobny setup to proszę wkleić jakieś logi...
Czarny turboklekocik
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[ALH] logi po modach
Adrian1980, powiem ci szczerze ze przeplywka bym sie nie martwil w tym aucie bo to mozna softem poprawic, co nie zmienia faktu tego co napisalem w pierwszym poscie,
a propo popros kuzyna zeby podjechal do mnie na ta korekte co mam zrobic bo za dwa tyg lece do seulu to czasu zbraknie
a propo popros kuzyna zeby podjechal do mnie na ta korekte co mam zrobic bo za dwa tyg lece do seulu to czasu zbraknie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Re: [ALH] logi po modach
to nie przeplywka kiepska tylko auto jezdzi na ograniczniku dymienia [taka mape dymu ktos zrobil]...Adrian1980 pisze:wydaje mi sie ze w pierwszym przypadku chyba przepływka słaba...