mk II swap na TDI a zlacze diagnostyczne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam. Jestem po swapie na tdi w mk II. Mruga mi kontrolka od swiec zarowych a po naciśnięciu pedału hamulca jest wszystko oki ale po okolo 3 minutach zaczyna znowu mrugać. myslalłem ze to czujnik stapu ale po wymianie nadal to samo. Najlepszym rozwiązaniem bedzie podpiąć vaga, I tu moje pytanie jak najprościej podpiac vaga nie majac zlacza diagnostycznego???
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Jeśli robiłeś SWAPa to wiązka musi mieć zlącze diagnostyczne OBDII taka różowo-czarna kostka w kształcie trapezu .
Vw Polo 1.9TDI 86c RWD Central -> 12.84s 402m na ślizgającym sprzęgle i delikatnie pod górkę :D
https://www.facebook.com/VwPoloTDIRWD/?fref=ts
https://www.facebook.com/VwPoloTDIRWD/?fref=ts
-
- Gadatliwa bestia
Re: mk II swap na TDI a zlacze diagnostyczne
Musisz sobie wyprowadzić z wiązki lub kompa kabelki do gniazda. Zasilanie plus, minus, linia K. Nie wiem na jakim sterowniku masz to wszystko podłączone wiec ciężko wróżyć z fusów do których pinów musisz się wpiąć.
witam
rozpiska od strony złącza diag
minus i plus weź sobie z akumulatora, z tym żę na + daj bezpiecznik 10a a k linie najlepiej z sterownika silnika , a pin Ci podam jak napiszesz co za silnik (który tdi vp pd) siedzi a najlepiej jakie ecu
rozpiska od strony złącza diag
minus i plus weź sobie z akumulatora, z tym żę na + daj bezpiecznik 10a a k linie najlepiej z sterownika silnika , a pin Ci podam jak napiszesz co za silnik (który tdi vp pd) siedzi a najlepiej jakie ecu
silnik 1.9 tdi 1z z passata b4
data sterownika 26.06 1995
028 906 021 DD
data sterownika 26.06 1995
028 906 021 DD
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolego dzieki za pomoc. Jesli masz rozpiske pinow w ecu moglbys podeslac?
mam tylko jeden obrazek to za mało
ściągnij sobie jakąś autodate czy vivid workshop data
będziesz miał wszystko
ściągnij sobie jakąś autodate czy vivid workshop data
będziesz miał wszystko