Witam,
Tj w temacie moje pytanie dot chip tunungu VW Golfa V 2.0 TDI 140km bkd (2005r) jaka bezpiecznie moc jestem w stanie osiąc aby nie zajechac silnika.
Serdecznie pozdrawiam
ps. Temat zalozylem poniewaz podobnego nie udalo mi sie znalezc.
Chip Tuning golf v 2.0 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- darwaz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pisałem program koledze w turanie z BKD. wyszło 180koni. Uparł się że tak ma być i go nie obchodzi czy się rozleci. Jeździł prawie 3 lata z pedałem w podłodze aż urwał rozrząd . Tyle że to była wina jego zaniedbania a nie programu, po prostu nie było mu po drodze z wymianą a już dawno minął czas na to
To feste ; D
Swoją Golfine jak kupilem miała standardowo 140 koni ale wiem ,ze przede mna koles smigal na 180 i zmienil mape bo żona zaczęła mandaty łapac xD
i z tego co z nim rozmawialem to tej mapy 180 konnej w warsztacie do konca nie *#cenzura#* tylko podmienili cos w niej i lata teraz na 140.
Ale korci mnie chip co prawda juz nie na 180 ale wlasnie 170 aby nie zajechac motoru.
Swoją Golfine jak kupilem miała standardowo 140 koni ale wiem ,ze przede mna koles smigal na 180 i zmienil mape bo żona zaczęła mandaty łapac xD
i z tego co z nim rozmawialem to tej mapy 180 konnej w warsztacie do konca nie *#cenzura#* tylko podmienili cos w niej i lata teraz na 140.
Ale korci mnie chip co prawda juz nie na 180 ale wlasnie 170 aby nie zajechac motoru.