świetny wynik jak na takiego klockaM4N14K pisze:wy to byłem wczoraj zobaczyć jak im idzie oranie i taki efekt:
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passatti Volkswageon by M4N14K [B5]
- elpiotrek
- Forum Master
nie powiem żebym jechał jakoś super dynamicznie, ale jak trzeba było wyprzedzić to był gaz w podłodze i nawet 1,5zł na budziku, tyle że jechałem na Verwie
jakiego kloca, chyba piszesz o swoim, mój to super sportowa maszyna w ubraniu rodzinnego dupowoza taka zmyłaledman pisze: jak na takiego klocka
- DK-Pavulon
- Użytkownik
- Kontakt:
masz seryjne zegary? nie wiedziałem ze w pasku b4 są zegary jak w golfie IV ładna furka, marzy mi się sedan na glebie:) będziesz w nowym stawie?
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
DK-Pavulon, zegary mam seryjne, ale to jest B5 nie B4, a co do Nowego Stawu to jest taki plan, ale czy się uda to nie gwarantuję
a co do furki to mi się marzy IIna glebie, ale nie możemy się zamienić bo jest za mały (do pracy mi nie wystarczy) no i większy problem bo żona sie nie zgodzi
a co do furki to mi się marzy IIna glebie, ale nie możemy się zamienić bo jest za mały (do pracy mi nie wystarczy) no i większy problem bo żona sie nie zgodzi
M4N14K, jakieś nowe Spy Foto by się przydało
Drive It Like You Stole It ...
do odwaznych swiat nalezy Kupoj dwoje i sadzaj sucz na ziemi co by iskry smigaly na prawo i lewo Gdyby ceny paliwa byly inne i ubezpieczenia nie tak wysokie to smialo moznaby 2 auta utrzymac. No chyba ze ktos ma wysoka pensje to mozna sie bawic. Mazenia trzeba spelniac i pewnie za jakis czas Junior pomorze Ci przekonac Ewe do kupna mk2no i większy problem bo żona sie nie zgodzi
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
hmmm... black froncik na przodzie zagościł a co do tyłu... aaa!!! został tylko VW... a może go też w czerń
co do autka to jak na moje super sportowa maszyna!!!
PS felgi -----> szacun!!!
co do autka to jak na moje super sportowa maszyna!!!
PS felgi -----> szacun!!!
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
passacik nabiera uroku
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
tak też się stanie,matwol2 pisze:a co do tyłu... aaa!!! został tylko VW... a może go też w czerń
tyle że będę musiał troszkę kompleksowo to zrobić, podświetlenie bagaja odmówiło posługi więc zdjęcie osłonki wewnętrznej, znaczek na black, no i na koniec na nowo zamontować listwę z zamkiem na klapie bo taka się jakaś luźnawa zrobiła
dodatkowo kierunki na błotnikach trzeba wymienić na ciemne
a zapomniałem dodać że lampki tył też będą zmodzone, ale na razie tajemnicamatwol2 pisze:a co do tyłu...
kepasa, dzięki