AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL+ ''WHITE CARAVAN'' by kalapita
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Bartolomei
- Mały gagatek
- Kontakt:
AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *jest gleba:)
I oto chodziło. Moja ocena to 6- ( minus za przekrzywioną listwę pod reflektorem ) Teraz tylko czekać, aż koło wpadnie.
Schleif du HURE!
No Paniee... ładnie usiadła;) teraz zakładaj felgi, bo bidnie trochę na stalówkach;p
Re: AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *jest gleb
Wiem że listwa jest przekrzywiona bede to musial ogarnąć wszystko tylko czasu tak niemam.Bartolomei pisze:I oto chodziło. Moja ocena to 6- ( minus za przekrzywioną listwę pod reflektorem ) Teraz tylko czekać, aż koło wpadnie.
A mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu juz autko bedzie na feldze pomalowanej nawet
Potem jeszcze bede musial ogarnac grill bo chce w czarny mat zrobic i srodki lampy w czarny mat i moze lustra na czarno :>
Volkswagen Group is the best
do tego czarny dach i będzie dobrze się zgrywało z ciemnymi szybami i resztą czarnych dodatków;)kalapita pisze:Potem jeszcze bede musial ogarnac grill bo chce w czarny mat zrobic i srodki lampy w czarny mat i moze lustra na czarno :>
Czy dach czarny to niewiem nie chce z niego zrobić łaciatego placka ;P
- Bartolomei
- Mały gagatek
- Kontakt:
Lusterka też odpuść, bo czarne są w biednych autach do kompletu z czarnymi zderzakami. Dach i lusterka muszą być białe.
Schleif du HURE!
Zobaczymy Wiem ze już jutro audi bedzie miało felge takze dodam zdjecia
- hugo00
- Użytkownik
Widze ze zrobiles ten sam błąd z oponami co ja 225 40 18 to balon 215 35 mogles brać
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj tam bedzie dobrze
- Bartolomei
- Mały gagatek
- Kontakt:
AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''WHITE'' by kalapita *Setup letni
Pasują mu te koła, bo wygląda świetnie. Dałbyś jeszcze jakąś fotkę z widokiem z boku. Na felgach masz taki sam kolor jak na aucie??
Schleif du HURE!
Odcień nie jest idealnie taki sam jak kolor auta ale podobny. Na zywo wyglada lepiej
bedzie cieplo to zrobie lepsze foty
bedzie cieplo to zrobie lepsze foty
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
wyszło dobrze tylko powiedz coś - miałeś tył czymś załadowany że przód pieje delikatnie czy to wina terenu?
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Miałem koła zimowe w bagażniku i nie równy teren bo na rownym podłożu to przód jest niżej a pupa ciutke wyzej ale to na zywo fajnie wyglada i jest tak jak ma być Zrobie foty jak bedzie pogoda