Audi 8G cabrio V6 by POOREK
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
Audi 80 cabrio V6 by POOREK
80tki w cabrio zawsze mialy dla mnie to 'cos'
jestem ciekaw co wymyslisz
jestem ciekaw co wymyslisz
Widziałem w tamtym tygodniu nowinę na FB, furka widać zadbana, rejestracja jakaś znajoma, chyba przewijała się na majóvwkach i do tego z fajnym silnikiem
Gratuluje zakupu, aby bez awaryjnie, jeszcze tak nie dawno mając MK3 mówiłeś o takim aucie i plany ziściłeś.
Nic dziwnego że przesiadka z VW na Audi, też myślę że audi są lepsiejsze pod wieloma względami.
Powodzenia w modzeniu . Na pewno będę tutaj zaglądał
Pozdrawiam.
Gratuluje zakupu, aby bez awaryjnie, jeszcze tak nie dawno mając MK3 mówiłeś o takim aucie i plany ziściłeś.
Nic dziwnego że przesiadka z VW na Audi, też myślę że audi są lepsiejsze pod wieloma względami.
Powodzenia w modzeniu . Na pewno będę tutaj zaglądał
Pozdrawiam.
Wow, no no dowaliłeś do pieca stary
Myślałem że pójdziesz w new łejwa i byłem tym trochę zmartwiony bo teraz większość teraz tak robi, ale to co teraz zobaczyłem bardzo mnie ucieszyło
Już teraz zaje..cie wygląda, widać że zadbana, tak jak mówisz dobre koło i kosmetyka i jest koks
Gratuluję zakupu
Myślałem że pójdziesz w new łejwa i byłem tym trochę zmartwiony bo teraz większość teraz tak robi, ale to co teraz zobaczyłem bardzo mnie ucieszyło
Już teraz zaje..cie wygląda, widać że zadbana, tak jak mówisz dobre koło i kosmetyka i jest koks
Gratuluję zakupu
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
widzę że doping szykuje się odpowiedni, miło mi się na nowo z Wami przywitać w odpowiednim dziale narazie powolutku kompletuje audio i tak chyba rozmyślam że będzie mi potrzebny jakiś monoblok do skrzynki o parametrach Moc ciągła: 300 W RMS / Moc szczytowa: 1200 W ale nawet nie wiem ile na niego szykować..... do tego szperam cały czas za kołem i mam inne codzienne zajęcia może do lata uda się coś poogarniać
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Bardzo ładne Cabrio w twoich rękach na pewno będzie zacnie w co nie wątpię mam nadzieję, że w końcu się złapiemy na jakieś..
Powodzenia kolego!
Powodzenia kolego!
Jak cabrio to audio musi być słuszne co by Cię było słychać
Gratki za auto oby służyło jak najdłużej.
P.S: Ja tam widzę dechę wystającą z tylnej kanapy
Gratki za auto oby służyło jak najdłużej.
P.S: Ja tam widzę dechę wystającą z tylnej kanapy
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Pewu koooope lat poszło PW Bratek hee dobre z tą deską
dzisiaj lala została wyprowadzona na spacerek, ponieważ do załatwienia był pewien deal i bez auta by się nie obeszło wyjątkowo w takich warunkach, na pewno często w takim plenerze jej oglądać nikt nie będzie zrobiła z 60km, umyta po spacerku z każdej możliwej strony przynajmniej ostre zdjęcia wyszły
a teraz idę coś tam sobie pomodzić do garażu
dzisiaj lala została wyprowadzona na spacerek, ponieważ do załatwienia był pewien deal i bez auta by się nie obeszło wyjątkowo w takich warunkach, na pewno często w takim plenerze jej oglądać nikt nie będzie zrobiła z 60km, umyta po spacerku z każdej możliwej strony przynajmniej ostre zdjęcia wyszły
a teraz idę coś tam sobie pomodzić do garażu
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Re: Audi 80 cabrio V6 by POOREK
Dokładnie, bo baza jest dobra.Adrianao8 pisze:POOREK, Ładna jest, tylko dobre koło i gleba, będzie bajka
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
w rodzinie łapaczy słońca i wiatru czyli przez posiadaczy cabby zostałem już powitany i bardzo się cieszę że dołączyłem do tego grona bo zawsze miałem rysę na cabrioMr Coffee pisze:Ale będzie lans Wiatr we włosach, V6... Czego chcieć więcej
a ostatnio dzieje się tak...
oczywiście kładzie się powoli audio, ale naprawdę powoli bo jakoś jest czas tylko wieczorami i to jakoś tak co kilka dni
podjąłem również decyzję, dla jednych dobrą dla drugich złą ale w tym roku koła nie będzie bo albo grubo albo wcale (brzmi obiecująco, obym się nie przejechał) postanowiłem że ogarnę wszystkie sprawy związane z kupnem auta... zostało ogarnięte zawieszenie, nic już nie stuka, kupiłem termostat bo temp czai się w okolicach poniżej 90' oraz kilka innych pierdół, jest do wymiany olej, przede mną również korekta lakieru, oraz parę rzeczy już za mną które szepnęły kieszeń... przede mną ciężki rok z wydatkami i nie mogę zostać bez grosza przy czterech literach.... piszę to bo przemyślałem wszystko i nie ma co nic robić na hura w tym wypadku a kupując fajne koła (bez opon) spłukałbym się doszczętnie obecnie ogarniam audio w które już w tym momencie wpompowałem sporo pieniędzy m.in. na dobre przewody, nowe radio oraz dokupienie monobloka, a i tak został mi jeszcze problem z przednimi głośnikami....
powoli a do przodu no chyba że coś się niespodziewanie zmieni to będzie i fajne koło w tym roku
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
zapowiada się grubo, więc nie ma co robić na hurra. My poczekamy, pytanie, czy ty wytrzymasz
Re: Audi 80 cabrio V6 by POOREK
POOREK pisze:a i tak został mi jeszcze problem z przednimi głośnikami....Mr Coffee pisze:Ale będzie lans Wiatr we włosach, V6... Czego chcieć więcej
jaki masz budżet może coś doradzimy , widzę że jakieś pudełko po helixach tam się wala
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Helixy 62.1 mam z golfa i myślę je wpakować do tyłu, będą grać pod wzmakiem. Problem z przodem jest taki żeby czymś z przodu co najmniej dorównać tyłowi (też podpinając pod wzmak), ale niestety z przodu są tylko miejsca 10cm w podszybiu. Boczków drzwi ciąć nie zamierzam, a nawet odseparowane dobre 10cm będą miały ciężko zrobić z przodu 'pierwsze skrzypce'.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl