PASSAT B6 HIGHLINE Bi XENON NAVi DSG By MiChAoS
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: PASSAT B6 HIGHLINE Bi XENON NAVi DSG By MiChAoS
Oglądając filmiki na Utubie znalazłem Paszteta na Rotiformach takie jakie do Ciebie płyną. Nie chcę Ci smaku robić bo już wiosna za oknem ale:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczyna się w 1:56
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczyna się w 1:56
vw - be inspired
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
letni setup... skrecony na 3/4, zawias jest mega pod wzgledem komfortu i regulacji bo jeszcze jest zapas
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
miskieusz, a czemu ma sie nie dac.Ja jezdzilem swoim bylym B6 troche nizej i do tego na seryjnych 16 calowych kolach i dawalem rade.
MiChAoS, Tak jak wczesniej pisalem kolo bez szalu,ale gleba dobra juz jest.B6 jest o tyle dobre,ze prawie 3/4 auta osloniete jest plastikiem od spodu(przynajmniej tu pomysleli).I uwierz mi te plastiki duzo wytrzymuja
MiChAoS, Tak jak wczesniej pisalem kolo bez szalu,ale gleba dobra juz jest.B6 jest o tyle dobre,ze prawie 3/4 auta osloniete jest plastikiem od spodu(przynajmniej tu pomysleli).I uwierz mi te plastiki duzo wytrzymuja
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
miskieusz jakos daje rade, nie ma tragedi jeszcze, chodz z dala od spiacych policjantow i wjezdzania pod strome gorki typu parking przy supermarkecie...
stonebridge69 wiem wiem plastiki na + ale juz kawalek urwalem przy tylnych kolach z obu stron jak sie powiesilem probujac wyjechac z podziemnego garazu, dobrze ze sie nie rozpedzilem przynajmniej bo nie sadzilem ze usiade masz fotki swojego na typ setupie co mowisz, badz jakim kolwiek?
stonebridge69 wiem wiem plastiki na + ale juz kawalek urwalem przy tylnych kolach z obu stron jak sie powiesilem probujac wyjechac z podziemnego garazu, dobrze ze sie nie rozpedzilem przynajmniej bo nie sadzilem ze usiade masz fotki swojego na typ setupie co mowisz, badz jakim kolwiek?
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- thaji
- Mały gagatek
ladny passek a na tych felach to juz wogole miodzio !!!
mk4 by thaji--> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=477119
sprzedam/zamienie fotele do mk4 3 drzwi
kupie fotele recaro 3d i turbo od arl
sprzedam/zamienie fotele do mk4 3 drzwi
kupie fotele recaro 3d i turbo od arl
świetny passat sam będę kupował b6 więc bardzo zaciekawił mnie Twój temat
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921