Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Passat B5.5 by aik01 :)
miskieusz, tarcze są do wymiany, podobnie jak i tylne + klocki ale to ogarnę bez problemu
cult84, matt_scorpion, wszystko w swoim czasie ale auto już generalnie skończyłem bo wczoraj się za to zabrałem
narazie set'up bardzo lightowy ale to żeby się przyzwyczaić, poza tym na stalówce i tak będzie mizerny efekt ale koło sie już wybiera także może już niedługo pochwalę się nowymi fantami
cult84, matt_scorpion, wszystko w swoim czasie ale auto już generalnie skończyłem bo wczoraj się za to zabrałem
narazie set'up bardzo lightowy ale to żeby się przyzwyczaić, poza tym na stalówce i tak będzie mizerny efekt ale koło sie już wybiera także może już niedługo pochwalę się nowymi fantami
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) koła już na pokładzie :D
wczoraj dojechały do mnie koła
a mianowicie felgi z Mercedesa W221
czoła felg są polerowane, wnęki w ori srebrnym kolorze poler trzeba będzie odświerzyć ale do ogarnięcia. grunt że to ori felgi i są też lekkie jak na ten rozmiar :-D
przód 8,5/18 ET43, tył 9,5/18 ET43 :-D :-D
dziś szybka akcja zakupu opon przód 215/40/18 Pirelli Zero Nero, tył 225/40/18 Dunlop SpSport :-D profil dość terenowy ale musiałem taki wybrać ze względu na DAILY CAR choć wg mnie nie wygląda to źle
jeszcze nie regulowałem gwintu pod koła dlatego taka koza ale auto zejdzie na dół napewno :-D jak ogarnę lepszy kalkulator to zrobię jakąś sesję
a mianowicie felgi z Mercedesa W221
czoła felg są polerowane, wnęki w ori srebrnym kolorze poler trzeba będzie odświerzyć ale do ogarnięcia. grunt że to ori felgi i są też lekkie jak na ten rozmiar :-D
przód 8,5/18 ET43, tył 9,5/18 ET43 :-D :-D
dziś szybka akcja zakupu opon przód 215/40/18 Pirelli Zero Nero, tył 225/40/18 Dunlop SpSport :-D profil dość terenowy ale musiałem taki wybrać ze względu na DAILY CAR choć wg mnie nie wygląda to źle
jeszcze nie regulowałem gwintu pod koła dlatego taka koza ale auto zejdzie na dół napewno :-D jak ogarnę lepszy kalkulator to zrobię jakąś sesję
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
dzięki nie widziałem takiej jeszcze na żadnym aucie i dlatego padł wybór na ten model a wiedziałem że nie chcę jakichś pospolitych felg wg mnie też pasują
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
parę najnowszych foto
autko zbliżyło się po 2 centy do ziemi więcej chyba w tym sezonie nie będzie choć nie powiem- kusi
autko zbliżyło się po 2 centy do ziemi więcej chyba w tym sezonie nie będzie choć nie powiem- kusi
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
balon, dzięki za opinię felga niespotykana i dlatego na taką polowałem jedynie z tyłu prosi się o dystans, mimo że siedzi tam 9,5j ale duże et robi swoje
cult84, ty wiesze ze mnie nie trzeba długo namawiać i pewnie mimo moich zaprzeczeń auto jeszcze pójdzie w dół
cult84, ty wiesze ze mnie nie trzeba długo namawiać i pewnie mimo moich zaprzeczeń auto jeszcze pójdzie w dół
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
- DukeNukemPL
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aik01, Passeratti wygląda pięknie na tej feldze faktycznie efekt byłby jeszcze większy przy lepszym spasowaniu koło nadkole . Powodzenia w dalszych modach zapraszam do mnie .
A3 8p 2.0TDI 140hp : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=514589
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
z tyłu jest już tylko 0,5 centa regulacji musiałbym wyrzucić nakrętkę i dać zupełnie na dół niestety szykuje mi się długi wyjazd urolopowy więc jestem zmuszony pozostać póki co przy takim set up'ie ale nie mówię że nie zejdzie niżej w przyszłości tak czy siak dzięki za opinię
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Siema! Co się nie chwalisz że xenonik wpadł na auto! Widziałem Cie w środę na słowaka ładnie podskakuje na tym gwinde!!