LoweredCaddy by Showtime
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Lukasz kurde uczepiles sie tego jak cholera... Nie da sie tak bo fotelem nie ruszysz!
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
LoweredCaddy by Showtime
Tam i bez tego przy ścianie grodziowej fotela ruszyć nie idzie.
Jak siedzący ma ponad 1,85m to już jest problem z mała ilością miejsca na wszystko (poza głową)
Ściana grodziowa za kierowcą jest cofnięta o jakieś 5cm (wytłoczenie) ale pasażer ma przegwizdane...
Jak siedzący ma ponad 1,85m to już jest problem z mała ilością miejsca na wszystko (poza głową)
Ściana grodziowa za kierowcą jest cofnięta o jakieś 5cm (wytłoczenie) ale pasażer ma przegwizdane...
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
LoweredCaddy by Showtime
Powstrzymywałem się mocno ale ...
Kurna, ale kibel...
Przecież to w pewnych sytuacjach - uderzenie w bok pojazdu np - będzie niebezpieczne dla pasażerów bo walisz głową w stalową rurę...
Kurna, ale kibel...
Przecież to w pewnych sytuacjach - uderzenie w bok pojazdu np - będzie niebezpieczne dla pasażerów bo walisz głową w stalową rurę...
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Szczerze? W caddy balbym sie puknac jakkolwiek. Zero bezpieczenstwa, zamknieta puszka i dodatkowo tylko 1 AIRBAG...
Trzeba jezdzic w
Trzeba jezdzic w
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
LoweredCaddy by Showtime
jezu zaraz bezpieczeństwo.. to ma wyglądać! zajebiście wyszło cygański kolor idealnie pasuje
było : Honda Dj1 50cmm 93r, Kingway Swift 50 4T 08r, Aprilia SR50R Factory 07r
jest : Seat Ibiza 6K2 1.4ANW 99r
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=510066" onclick="window.open(this.href);return false;
jest : Seat Ibiza 6K2 1.4ANW 99r
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=510066" onclick="window.open(this.href);return false;
LoweredCaddy by Showtime
tylko do czego?:Pkrzemion pisze: cygański kolor idealnie pasuje
teraz wnętrze ma milion kolorów. showtime, ogarnij sufit na czarno i będzie lepiej, bo teraz to kolorowanka w środku:p
LoweredCaddy by Showtime
Przeczuwałem, że zaraz zejdą się specjaliści od bezpieczeństwa i doboru kolorów . Showek rób swoje i będzie jak zawsze dobrze .
- Popielniczka
- Forum Master
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Kolor do felg pasuje
Jak zwykle są tacy co się podoba i nie.
Mi się ta klatka nie podoba, ale spotykam się również z opinią że moje auto to wieś, więc dla każdego to co lubi!
Jak zwykle są tacy co się podoba i nie.
Mi się ta klatka nie podoba, ale spotykam się również z opinią że moje auto to wieś, więc dla każdego to co lubi!
Mój golf na forum: viewtopic.php?f=180&t=615360
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
LoweredCaddy by Showtime
zawsze się znajdą, z drugiej strony, po to jest forum i po to showtime, wrzuca foty roboty, żeby każdy mógł obadać i ocenić/wyrazić swoją opinięSlovak pisze:Przeczuwałem, że zaraz zejdą się specjaliści od bezpieczeństwa i doboru kolorów
czyż nie?
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Widzę, że ostro lecisz z tematem.
Wszystkie mody na plus !
Wszystkie mody na plus !
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Re: LoweredCaddy by Showtime
Tak jest .miskieusz pisze:zawsze się znajdą, z drugiej strony, po to jest forum i po to showtime, wrzuca foty roboty, żeby każdy mógł obadać i ocenić/wyrazić swoją opinię
czyż nie?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: LoweredCaddy by Showtime
Moze przed DUB IT uda sie jeszcze ogarnac tył tak jak sobie od poczatku wymarzylem. Aktualna wersja nie pozwala na zejscie tyłu nizej bo blokuje wydech no a sam dyfuzor wystaje sporo i mi sie to srednio podoba
Dawca na tył kupiony
Dawca na tył kupiony
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---