PASSAT B5 BY SEBASTIAN213X.........
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: PASSAT B5 BY SEBASTIAN213X.........
ja moge powiedzieć że jeździ bo widziałem w sobote na mieściemiskieusz pisze:jeździ?:p
Zapraszam:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=515430" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=515430" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
już śmiga śmiga....miskieusz pisze:jeździ?:p
i dobrze widziałeś.zapi.............. jak trzeba tera..vielq pisze:ja moge powiedzieć że jeździ bo widziałem w sobote na mieście
TROSZKĘ ZAPUŚCIŁEM STRONĘ..BO JAKOŚ NIE MA CZASU Wałczyć KOMPA...ALE JUŻ ZA RA BĘDĄ aktualizacje..
doszedł grill ze znaczkiem..i moim zdaniem od razu przód autka mi się podoba
no i zawitaliśmy na największy zlot GRUPY WAG W POLSCE...czyli VW manie & FAKTORIE..fotki z neta
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
foteczki zacne... szczególnie te 'dwie'
ostatnie foto zacne, duży plus za grill ze znaczkiem
piekne foty a szczególnie panie z vw mani
polerowanie,lakierowanie i renowacja alufelg
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
miskieusz pisze:foteczki zacne... szczególnie te 'dwie'
oj masz racje....tak jak mówisz grill zmienił przód tego autka...
racja racja,,,,sebeq pisze:piekne foty a szczególnie panie z vw mani
mała aktualizacja ....PASSIOR odwiedził zlot w wolinie organizowany przez ekipę SZANUJ SIĘ-PL.....był bardzo grubo i kozacko..oby więcej takich zlotów na naszej scenie PL.......
mam prośbę panie i panowie...che na nowy sezon zmienić koło ale nie wiem co dy tu wsadzić.....CZY MOŻECIE POMOC..
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
tabliczka 'uwaga nisko' dobra;)
z felga się nie popiszę... kompletnie nie mam pomysłu chwilowo:P
z felga się nie popiszę... kompletnie nie mam pomysłu chwilowo:P
Łanie passek się prezentuje a co do felgi to ciężko coś wybrać każdy ma swój gust , a może jakieś MONOBLOCKI od audi a8
Seba, widziałeś to - http://olx.pl/oferta/sprzedam-volkswage ... e681bcdc43" onclick="window.open(this.href);return false;?
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634