Pasacik B5 by grabek150 w końcu wpadł gwincik :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Pasacik B5 by grabek150 aluski 17" na pokładzie :D
Propo lampek, to te tylne bym wyrzucił i zmienił na ori.
A co do taśmy led to mam jeden pomysł : Opchnij dalej
A co do taśmy led to mam jeden pomysł : Opchnij dalej
mówcie mi Puchacz.
Mała awaria tylnej oponki zmusiła do zakupu nowych
więc wpadły dwie nowe (używane) oponki Michelin pilot PRIMACY, na kilka ładnych sezonów starczą :]
więc wpadły dwie nowe (używane) oponki Michelin pilot PRIMACY, na kilka ładnych sezonów starczą :]
W passaciku z tyłu zagościły nowiuśkie tarcze i klocki hamulcowe, teraz został mi tylko do zrobienia prawy błotnik, gdzie widnieje szalona ruda
i czas wkońcu zbierać jakieś ciekawe gratki na przyszły sezon
i czas wkońcu zbierać jakieś ciekawe gratki na przyszły sezon
Jakich firm montowałeś hamulce ?, były jakieś problemy ?
Re: Pasacik B5 by grabek150 aluski 17" na pokładzie :D
klocki wziąłem boscha a tarcze firmy ferodobastek016 pisze:Jakich firm montowałeś hamulce ?, były jakieś problemy ?
a problemy czy jakieś były hm...
żadnych, zaprowadziłem tylko auto do mechanika hehe
Dzisiaj przeprowadziłem czyszczenie pompowtryskiwaczy za pomocą preparatu Liqui Moly
Stwierdzam, że preparat spełnia swoje zadanie, silniczek chodzi wyraźnie ciszej i równiej, czy spalanie spadło
nie wiem zobaczymy, oby tak
Stwierdzam, że preparat spełnia swoje zadanie, silniczek chodzi wyraźnie ciszej i równiej, czy spalanie spadło
nie wiem zobaczymy, oby tak
hm nie ma strachu, że silnik z nagaru oczyści tak, że będzie wszędzie ciekło?
nie ma strachu, wielu znajomych to stosowało i jest ok
hmm ciekawe, jesteś drugą osobą która tego na forum używała (z tego co kojarzę). Faktycznie czuć cokolwiek? sam proces jak i płyn chyba dość prosty i tani?
nie wiem która osobą tutaj jestem, tutaj już więcej osób używało z tego co widzę http://forum.vw-passat.pl/threads/13821 ... Liqui-Moly" onclick="window.open(this.href);return false;
tak jak pisałem praca silnika równiejsza i chodzi on ciszej, co do spalania jeszcze nie wiem
użycie preparatu bardzo proste i nie jest on drogi
tak jak pisałem praca silnika równiejsza i chodzi on ciszej, co do spalania jeszcze nie wiem
użycie preparatu bardzo proste i nie jest on drogi
Kilka małych zmian nastąpiło w pasku
Pierwsza to przełożenie wtyczki cb radia z zapalniczki w konsoli i schowanie jej w konsole
Przed:
Schowane w konsoli środkowej:
A tak teraz wygląda:
Następnie zmuszony byłem do wymiany miski olejowej, a jako że udało mi się uratować tylko 1,5l litra oleju a i tak już miał nalatane 8tys km to został zalany świeży olej i filtr
Wpadła również kamerka cofania
I oczywiście sesja na setupie zimowym musiała być
Pierwsza to przełożenie wtyczki cb radia z zapalniczki w konsoli i schowanie jej w konsole
Przed:
Schowane w konsoli środkowej:
A tak teraz wygląda:
Następnie zmuszony byłem do wymiany miski olejowej, a jako że udało mi się uratować tylko 1,5l litra oleju a i tak już miał nalatane 8tys km to został zalany świeży olej i filtr
Wpadła również kamerka cofania
I oczywiście sesja na setupie zimowym musiała być
Z braku funduszy dawno nic się nie działo, ale w pasku w końcu zagościł gwincik mts-technik
furmanka usiadła o 4cm
i oczywiście sesja musiała być
furmanka usiadła o 4cm
i oczywiście sesja musiała być
Pasacik B5 by grabek150 w końcu wpadł gwincik :)
powiem tyle załóż w końcu oryginalne tylne lampy i lepsze koło a autko od razu odzyska urok jeszcze lepsz