LoweredCaddy by Showtime
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Co zrobisz, chyba Panowie za bardzo nas nie lubią jako TK... Moze za duzo robimy, a ktos chcialby miec monopol?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
LoweredCaddy by Showtime
showtime, dobra ja moge mieć reklamę mebli czy nie wiadomo co ;d liczy się auto.. a auto dla mnie osobiscię drugiego w PL nie znajdziesz takiego na bank... a patrząc dalej to nie na takim poziomie napewno
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Re: LoweredCaddy by Showtime
A widziałeś jakiegoś innego ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Widziałem sporo porobionych Caddy, Chociażby na filmach z woethersee.
Ale showtime zrobił miazge swoim ;d
Ale showtime zrobił miazge swoim ;d
A to u niemca widziałeś w polsce nikt takich aut nie przerabia, wszyscy robią hatche, sedan, kombi oprócz showa i np padzaka którzy robią auta co by nikomu nie przyszło do łba
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
A no dlatego nie pisałem że nie widziałem grubszego w Polsce, bo u nas rzeczywiście nie widziałem innego caddiego tak porobionego.
LoweredCaddy by Showtime
Robson91, bo auto na ogół musi mieć jakiś sens. Tomek przewozi tym czasami towar. Powiedz po co komuś bez potrzeb przewozowych nowe caddy którym pojadą 2 osoby? Co innego jak szukasz bazy na projekt, a na co dzień masz inne auto. Nie mówię tutaj o dupowozie pokroju seicento w gazie, tylko normalne auto którym można pojechać na wakacje w jakiś tam komfortowych warunkach. Tylko ile jest takich osób?
LoweredCaddy by Showtime
kolego za te oklejenie autka duży + powodzenia w dalszych modach caddy kozak
LoweredCaddy by Showtime
Dobrze wygląda Chociaż ten kolor felg, sam nie wiem..
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
W srode odstawiam autko na montaz powietrza z przodu, w piatek ma byc gotowe
Zawór, elektryka, manometr juz przygotowane
Zawór, elektryka, manometr juz przygotowane
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
LoweredCaddy by Showtime
Ciężko z czasem ostatnio więc upload aktualnego setupu dopiero dziś. Tył jest już zrobiony finalnie, dołożone odboje poliuretanowe w razie "W". Doklejone camo na progach.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
LoweredCaddy by Showtime
Doszedłeś już jak kasuje się w naszych informację o przeglądzie z licznika ?
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128