Passat B4 Sedan 2.0 ABF / lakiernik
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Volkswagen Passat B4
Rok produkcji : 1996
Silnik : 2.0 ABF 150km
Przebieg : 320,000
Wyposażenie :
*skórzana jasna tapicerka
*elektryczne fotele
*podgrzewane fotele
*4x elektryczne szyby
*Climatronic
*elektryczne lusterka
*szyberdach
*podlokietnik przedni US
*regulowana kierownica
*podswietlane daszki US
*kompletne MFA
Zakup byl trochę spontanem, jezdzilem wczesniej Golfem mk3 :
potem przesiadlem sie na Vento ktore kupilem w marnym stanie....:
ale uratowalem mu zycie
mialem duze plany na autko ale przyszedl moment na blacharke i uswiadomilem sobie ze gruntowny remont jest bez sensu przy silniku 1.8.... Stwierdzilem ze kupie sobie cos NIE z grupy Vag a raczej jakiegos Japonca, cos co bedzie przy okazji dawac frajde z pod swiatel ... ogladalem pare sztuk ale w zadnym z nich sie nie czulem, znalazlem Passka na OLX w cenie 7,999 ... Cena kosmos ale mowie - zadzwonie.... Wlasciciel wiarygodny znajacy auto od A do Z... pojechałem aby tylko go obejzec.... wsiadlem i Kupilem
Passek w wzorowym stanie technicznym i troche slabszym blacharskim, ale oczarowal Mnie mimo faktu ze Passat B4 byl dla mnie zawsze najbrzydszym Passkiem
Trzyma linie... zadnych dzwonow itd, brak wiekszych ilosci rdzy, jedyny minus to schodzacy CLAR z kilku elementow :/
Auto 16 lat w 1 rekach w Niemczech... potem trafil do PL gdzie dopiescil go Chlopak pod wzgledem mechanicznym, ale ze ma kilka Aut z grupy VAG stwierdzil ze jednego z nich sie pozbedzie.... trafilo na B4
Aktualnie mam przyjemnosc byc jego 3 wlascicielem
Tak wyglada Autko
Rok produkcji : 1996
Silnik : 2.0 ABF 150km
Przebieg : 320,000
Wyposażenie :
*skórzana jasna tapicerka
*elektryczne fotele
*podgrzewane fotele
*4x elektryczne szyby
*Climatronic
*elektryczne lusterka
*szyberdach
*podlokietnik przedni US
*regulowana kierownica
*podswietlane daszki US
*kompletne MFA
Zakup byl trochę spontanem, jezdzilem wczesniej Golfem mk3 :
potem przesiadlem sie na Vento ktore kupilem w marnym stanie....:
ale uratowalem mu zycie
mialem duze plany na autko ale przyszedl moment na blacharke i uswiadomilem sobie ze gruntowny remont jest bez sensu przy silniku 1.8.... Stwierdzilem ze kupie sobie cos NIE z grupy Vag a raczej jakiegos Japonca, cos co bedzie przy okazji dawac frajde z pod swiatel ... ogladalem pare sztuk ale w zadnym z nich sie nie czulem, znalazlem Passka na OLX w cenie 7,999 ... Cena kosmos ale mowie - zadzwonie.... Wlasciciel wiarygodny znajacy auto od A do Z... pojechałem aby tylko go obejzec.... wsiadlem i Kupilem
Passek w wzorowym stanie technicznym i troche slabszym blacharskim, ale oczarowal Mnie mimo faktu ze Passat B4 byl dla mnie zawsze najbrzydszym Passkiem
Trzyma linie... zadnych dzwonow itd, brak wiekszych ilosci rdzy, jedyny minus to schodzacy CLAR z kilku elementow :/
Auto 16 lat w 1 rekach w Niemczech... potem trafil do PL gdzie dopiescil go Chlopak pod wzgledem mechanicznym, ale ze ma kilka Aut z grupy VAG stwierdzil ze jednego z nich sie pozbedzie.... trafilo na B4
Aktualnie mam przyjemnosc byc jego 3 wlascicielem
Tak wyglada Autko
Ostatnio zmieniony pn mar 21, 2016 08:57 przez Młodyy, łącznie zmieniany 1 raz.
Passat Bee4 2.0 ABF
Passerati ładne Ale zdjęć to dawaj więcej?
Mk3 variant: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=568988" onclick="window.open(this.href);return false;
Strona na fb: https://www.facebook.com/Mk3-Variant-by ... 413043028/" onclick="window.open(this.href);return false;
Strona na fb: https://www.facebook.com/Mk3-Variant-by ... 413043028/" onclick="window.open(this.href);return false;
Passat Bee4 2.0 ABF
Młodyy, miodzio jakie plany z paskiem ??
On the seventh day God created the VW and He knew that he was good...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=551000" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=551000" onclick="window.open(this.href);return false;
Passat Bee4 2.0 ABF
Na pierwszy strzal poszla blenda USA z Vento ktora zostala poszerzona i wydłużona
wszystko spasowane, tyl na kwadrat
Dzis do konca zalozony nowy gwint
nowe felgi, nowe opony... wszystko lezy na aucie... potrzymam troche w niepewnosci az pomaluje kola... wtedy zapodam wiecej foto
zdjecia srodka itd... pod maska... wszystko jak skoncze kola, zaloze odboje w tyle bo za miekko.... i wszystko spasuje... i jak pozwoli na to pogoda
macie foto z wczoraj ( gwint tylko w przodzie ) kola ( rotory ) beda miedziane..
.
wszystko spasowane, tyl na kwadrat
Dzis do konca zalozony nowy gwint
nowe felgi, nowe opony... wszystko lezy na aucie... potrzymam troche w niepewnosci az pomaluje kola... wtedy zapodam wiecej foto
zdjecia srodka itd... pod maska... wszystko jak skoncze kola, zaloze odboje w tyle bo za miekko.... i wszystko spasuje... i jak pozwoli na to pogoda
macie foto z wczoraj ( gwint tylko w przodzie ) kola ( rotory ) beda miedziane..
.
Re: Passat Bee4 2.0 ABF
Młodyy pisze:raczej jakiegos Japonca, cos co bedzie przy okazji dawac frajde z pod swiatel
A pasek ładny.
Passat Bee4 2.0 ABF
piękny passek i w dodatku to b4 szkoda że nie kombi ale i tak piękny powodzenia w modach
Passat Bee4 2.0 ABF
Siema
Dlugo cisza....
Wpadlo kilka *#cenzura#* do Padaczki
Pakiet US juz siedzi, spryskow nie podlaczam poki nie zawita soczewka z xenonem ( napewno nie ten sezon ) - zbiorniczek i cala reszte mam
Chlopak na tyle w pozadku ze wymienilismy sie na grill przedni ( igla za pordzewialy ) bo i tak sklada auto jako dupowoz z dieslem pod maska
Przy okazji lampy Tyca i Depo zamienilem za smoked Hella
teraz tylko ciulac z 3,5k na nowy lakier, do kompletu brak mi tylko Ori kierownicy w drewnie..... ( KUPIE !)
W zamian ze zostawilem zderzak EU chlopakowi... , dostalem od niego Cupholder w świetnym stanie i Ori gume do przedniej części tunela
Modow na ten sezon brak, i tak polecialo dosc duzo kasiory.... trzeba jak najszybciej uzbroic sie w kase na lakier
Dlugo cisza....
Pakiet US juz siedzi, spryskow nie podlaczam poki nie zawita soczewka z xenonem ( napewno nie ten sezon ) - zbiorniczek i cala reszte mam
Chlopak na tyle w pozadku ze wymienilismy sie na grill przedni ( igla za pordzewialy ) bo i tak sklada auto jako dupowoz z dieslem pod maska
teraz tylko ciulac z 3,5k na nowy lakier, do kompletu brak mi tylko Ori kierownicy w drewnie..... ( KUPIE !)
W zamian ze zostawilem zderzak EU chlopakowi... , dostalem od niego Cupholder w świetnym stanie i Ori gume do przedniej części tunela
Modow na ten sezon brak, i tak polecialo dosc duzo kasiory.... trzeba jak najszybciej uzbroic sie w kase na lakier
Passat Bee4 2.0 ABF
Siema
Dlugo cisza....
Dlugo cisza....
Passat Bee4 2.0 ABF
Młodyy, no jestem pod wrażeniem pasek zyskał na znajomości z Tobą hehe oby tak dalej naprawdę mi się skubany podoba
On the seventh day God created the VW and He knew that he was good...
Passat Bee4 2.0 ABF
Witam
Zaniedbalem troche temat na forum...
Nie bede sie za bardzo rozpisywal tylko w skrocie opowiem co slychac u mojego parcha
*W zeszlym roku kupilem nowe kolo za grosze, stan 4-, w tym roku zostaly spolerowane w calosci.
8j 185/35/17,9 9j 215/35/17
*zrobilem lampy na soczewce na bazie angel eyes, gladki klosz sprzedalem, zalozylem nowe i sam spolerowalem oczko pod soczewke metoda prob i bledow.. ( w dziale FAQ wrzuce Manual jak to zrobic )
*wpadlo obicie klapy i listwa bagaznika
*WOBy w blotnik
*naprawy drobne na bierzaco... Olej.. filtry
*blacharka
* na ta chwile auto stoi od 2 tyg u laakiernika
*nowe ORI podkladki pod klamki z ASO
*nowa uszczelka pod antene ASO
*nowe zawiasy drzwi kierowcy
* na dniach okleje podsufitke ktora przed oddaniem auta zostala zdemontowana
Obiecuje ze nie zaniedbam juz tematu ;P
Kilka foteczek ...
Zaniedbalem troche temat na forum...
Nie bede sie za bardzo rozpisywal tylko w skrocie opowiem co slychac u mojego parcha
*W zeszlym roku kupilem nowe kolo za grosze, stan 4-, w tym roku zostaly spolerowane w calosci.
8j 185/35/17,9 9j 215/35/17
*zrobilem lampy na soczewce na bazie angel eyes, gladki klosz sprzedalem, zalozylem nowe i sam spolerowalem oczko pod soczewke metoda prob i bledow.. ( w dziale FAQ wrzuce Manual jak to zrobic )
*wpadlo obicie klapy i listwa bagaznika
*WOBy w blotnik
*naprawy drobne na bierzaco... Olej.. filtry
*blacharka
* na ta chwile auto stoi od 2 tyg u laakiernika
*nowe ORI podkladki pod klamki z ASO
*nowa uszczelka pod antene ASO
*nowe zawiasy drzwi kierowcy
* na dniach okleje podsufitke ktora przed oddaniem auta zostala zdemontowana
Obiecuje ze nie zaniedbam juz tematu ;P
Kilka foteczek ...
Podsufitka dzis zostala oklejona, nie chcialem brac z allegro zeby sie na zywo nie rozczarowac. objezdzilem wszystkie hurtownie w Bydgoszczy i znalazlem material ktory wyglada jak oryginalny, dodatkowo podpasowal kolorem
Nie jest to welur, ale material jest na gabce oraz jest mily w dotyku..
Korzystajac ostatnio z wolnego czasu zabralem sie za oklejenie blend i halogenow
Zrobilem nalocik lakiernikowi.. auto juz cale pomalowane, jutro bedzie polerowane a w sobote je odbieram!
Nie jest to welur, ale material jest na gabce oraz jest mily w dotyku..
Korzystajac ostatnio z wolnego czasu zabralem sie za oklejenie blend i halogenow
Zrobilem nalocik lakiernikowi.. auto juz cale pomalowane, jutro bedzie polerowane a w sobote je odbieram!
Troche sie podzialo nowego...
Zostaly wymienione przednie amortyzatory, nowe poduchy i wywalilem przy okazji helpery...
Passek dostal rowniez nowy rozrusznik..
Zamiast opon 215/35 na tyle kupilem i zalozylem nowe 195/40..
Teraz auto lezy jak nalezy.... !
Moje daily coraz bardziej kaleczone...
Zostaly wymienione przednie amortyzatory, nowe poduchy i wywalilem przy okazji helpery...
Passek dostal rowniez nowy rozrusznik..
Zamiast opon 215/35 na tyle kupilem i zalozylem nowe 195/40..
Teraz auto lezy jak nalezy.... !
Moje daily coraz bardziej kaleczone...