VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passatti Volkswageon by M4N14K [B5]
nie bądź taki pesymistyczny, będzie kozakM4N14K pisze:pożyjemy, zobaczymy, mam nadzieję że będzie co najmniej DOBRZE
Drive It Like You Stole It ...
czekam na przewiezienie na 18"Sagi pisze:ółka będą się pięknie prezencić na aucie, już chyba wszyscy (z właścicielem na czele) nie mogę się doczekać efektu jaki będzie po założeniu felg do auta
jak to mawiają: "czekajcie a doczekacie się"ledman pisze:czekam na przewiezienie na 18"
chyba kozaSagi pisze:będzie kozak
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
nie kozy nie ma byc chyba ze uda Ci sie zrobic kozaka na kozie
jak nie ma na gewinde bier sprezynki i juz bedzie to lepiej wygladac
jak nie ma na gewinde bier sprezynki i juz bedzie to lepiej wygladac
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
no to dziś będzie akcja:
wymiana tylnych amorków,
wymiana wszystkich sprężyn (ok -35 lub -40 zobaczymy jak wyjdzie)
wymiana wahaczy
zbieżność
i wtedy dziś lub jutro może już 18"
wymiana tylnych amorków,
wymiana wszystkich sprężyn (ok -35 lub -40 zobaczymy jak wyjdzie)
wymiana wahaczy
zbieżność
i wtedy dziś lub jutro może już 18"
zapowiada się pracowity dzień... powodzonka
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
no i niestety się nie wyrobiłem, jak na razie jest tył amorki i sprężyny, zeszło ok 30mm, reszta jutro
M4N14K pisze:wymiana wszystkich sprężyn (ok -35 lub -40 zobaczymy jak wyjdzie)
M4N14K pisze:i wtedy dziś lub jutro może już 18"
rozumiem ze w piątek premiera z wielką pompą
jakbyś kogoś do pomocy to daj znać
w końcu się udało zrobić to co było w planach.
Wielkie podziękowania dla kolegi SAGIego za pomoc i ogrom zaangażowania w doprowadzenie planów do realizacji
wymieniłem w końcu komplet zawieszenia, wymieniłem amorki z tyłu, komplet sprężyn obniżających o ok 30mm, no i już śmigam na 18" prezentuje się jak dla mnie co najmniej dobrze, a będąc nieskromnym napiszę że jest bomba, jeszcze tylko jutro podlecę gdzieś zrobić zbieżność i będę spokojnie latał na letnim obuwiu.
zdjęcia będą, bo jak by inaczej ale to dopiero jutro
teraz jeszcze kilka rzeczy elektrycznych chcę ogarnąć i zainstalować w końcu tempomat bo czeka, dodatkowo w międzyczasie padł pomysł na małe zmiany wewnątrz auta, ale to też będzie na fotkach jak już będzie finish
można powiedzieć że jestem gotowy na otwarcie sezonu
ledman, dzięki
Wielkie podziękowania dla kolegi SAGIego za pomoc i ogrom zaangażowania w doprowadzenie planów do realizacji
wymieniłem w końcu komplet zawieszenia, wymieniłem amorki z tyłu, komplet sprężyn obniżających o ok 30mm, no i już śmigam na 18" prezentuje się jak dla mnie co najmniej dobrze, a będąc nieskromnym napiszę że jest bomba, jeszcze tylko jutro podlecę gdzieś zrobić zbieżność i będę spokojnie latał na letnim obuwiu.
zdjęcia będą, bo jak by inaczej ale to dopiero jutro
teraz jeszcze kilka rzeczy elektrycznych chcę ogarnąć i zainstalować w końcu tempomat bo czeka, dodatkowo w międzyczasie padł pomysł na małe zmiany wewnątrz auta, ale to też będzie na fotkach jak już będzie finish
można powiedzieć że jestem gotowy na otwarcie sezonu
ledman, dzięki
M4N14K, jak zrobisz fotki to wrzucaj bo jestem ciekawy efektu
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213