Passat B5 (3B) AFN yarozz
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
taki mam zamiarmartin pisze: czarne plastiki w kolor i bedzie
pwrd by COMPsport 154,6KM i 334,6Nm
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM
W tylnym listwa zostanie, tylko łączenie czarnej dokładki ze zderzakiem zaspawam i cały w kolor . Widziałem cały tylny na gładko, bez listwy i nie za ciekawie to wyglądaPiwu pisze:to już zrób to samo z tylnym
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM
Mam Eibach'y, kupiłem w ciemno, używane na allegro i z obniżeniem trafiłem. O to mi chodziło . Na pierwszej stronie pod zdjeęciem z felgami jest zdjecie przed założeniem sprężyn, możesz sobie porównać jak było przed.starko87 pisze:jakie masz sprezyny o ile obnizaja??
Może mogło być lepiej, a może nie, nie wiem, nie znam się na tym. Może też wyniki nie są miarodajne bo przepływke miałem do wymiany, ale nie wiem czy to ma wpływ na wyniki na papierze? Mogłem też hamować auto na mniejszych laczkach, to może by z 5KM doszło? ale po co? Temp. otoczenia też mogłaby być niższa(36'C) to może też coś by wyniki podskoczyły? Ogólnie pierwsze wrażenie było jak najbardziej zadowalające . Teraz już się do mocy przyzwyczaiłem i powoli mam apetyt na więcej . Jak uzbieram trochę kasy to będą wtryski 216 i może turbo od silnika BRD Ciekaw jestem ile na takim config'u można wyciągnąć? A do Uysego chyba by mi się nie opłacało jechać bo z tego co się orientuję to on działa chyba w Warszawie, a ode mnie to ok 330km w jedną stronę. No chyba że by opuścił jeszcze z ceny to bym podjechałkostia pisze:taki sobie ten wynik po chipsie,mogło być lepiej tym bardziej że seria +5km.
Na drugi raz wal do uysego
sporo za mala hmm nie az tak sporo a spowodowane to bylo i jest padajaca przeplywka i lekko przeladowujaca turbina uysy zgrabnie to wszystko ominą i wyszedl przyzwoity wynik, i to dalej na lekko niedopomagającej przeplywce i lekko przeladowujace turbiniekostia pisze:sporo za mała bo 105 km a po programie 145 kunia