Passat b5 Variant by 89Bartezz
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Jako, że ostatnio w mojej firmie pojazdy lubią się rozbijać więc wpadło w moje ręce kilka uszkodzonych takich oto lamp
Po rozebraniu zostaje bardzo fajna płytka z 3 diodami przystosowana do napięcia 12/24v oraz plus i minus są obojętne więc jeśli uporam się z porządkami w domu to plan obrysówek tylnych na dziś będzie zakończony
Po rozebraniu zostaje bardzo fajna płytka z 3 diodami przystosowana do napięcia 12/24v oraz plus i minus są obojętne więc jeśli uporam się z porządkami w domu to plan obrysówek tylnych na dziś będzie zakończony
Jako, że wolne w pracy, akumulator nowy kupiony to zabrałem się za obrysówki wreszcie. Efekt super
Kilka fotek z pracy nad nimi
oraz fabryczny akumulator (13 lat)
Kilka fotek z pracy nad nimi
oraz fabryczny akumulator (13 lat)
coś ten obrys do mnie nie przemawia. poza tym istnieje wysokie ryzyko, że do czegoś takiego się miśki przyczepią:p
Docelowo będą koloru czerwonego, pomarańczowy jest na próbę bo takie diody miałem pod ręką.
Co do niebieskich to i tak jak już się będą czepiać to mają do czego bo jeszcze są przednie obrysy w kierunkach i wiele innych rzeczy
Co do niebieskich to i tak jak już się będą czepiać to mają do czego bo jeszcze są przednie obrysy w kierunkach i wiele innych rzeczy