CZESKIE GieTeI SKODA OCTAVIA RS oem+
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: CZESKIE GieTeI SKODA OCTAVIA RS oem+
Potwierdzam nie zaprzeczam
Za.kazdym razem jak mam przyjemność coś robić przy tej skodzie jestem pełen podziwu,auto pięknie utrzymane i zadbane
Choć mam pod swoją opieką/lub mam znajomych wsumie pięciu skód rs , mocniejszych,bardziej lub mniej modzonych to ta jest wzorem i najbardziej mi się podoba
Ps.dzieki za dobre słowo i Pozdrawiam
Za.kazdym razem jak mam przyjemność coś robić przy tej skodzie jestem pełen podziwu,auto pięknie utrzymane i zadbane
Choć mam pod swoją opieką/lub mam znajomych wsumie pięciu skód rs , mocniejszych,bardziej lub mniej modzonych to ta jest wzorem i najbardziej mi się podoba
Ps.dzieki za dobre słowo i Pozdrawiam
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Dziękuje, miło mi hehe hmmm która jest mocniejsza?? 4 skody kojarzę i chyba o tej 5 nie mam pojęcia
Ogólnie co do auta to planów jeszcze w głowie parę mam... Może zabrzmi to głupio ale w pewnym sensie to mój taki "dream car" gdy dowiedziałem sie, że będę miał dzieciaka stwierdzilem, że Octavia bedzie idealnym rozwiazanie na rodzinnowóz hehe. I w pewnym sensie jest ale już trochę chciał bym coś innego.Tak myślę i idealnym docelowym autem by było S4 B5 no ale trochę nie na moja kieszeń Więc na razie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma
Kupiłem jakiś czas temu zaciski z E38
Z racji, że zimowe koła mam na super stalufeldze 16'' trochę bije sie z myślami na montażem tych zacisków... adapter, regeneracja, tarcze, felga min 17... No zobaczymy, fajnie było by też dać stalowy oplot na całe auto, a to trochę gotówki pochłonie czas pokaże
No i taka ciekawostka, Żona kazała robić porządki na "strychu" a tam trafiłem na pudełko z czasów mojej młodości gdy nie było jeszcze takiego dostępu do internetów a całą zajawkę czerpałem z fachowej prasy typu "GT"
POZDRO!
Ogólnie co do auta to planów jeszcze w głowie parę mam... Może zabrzmi to głupio ale w pewnym sensie to mój taki "dream car" gdy dowiedziałem sie, że będę miał dzieciaka stwierdzilem, że Octavia bedzie idealnym rozwiazanie na rodzinnowóz hehe. I w pewnym sensie jest ale już trochę chciał bym coś innego.Tak myślę i idealnym docelowym autem by było S4 B5 no ale trochę nie na moja kieszeń Więc na razie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma
Kupiłem jakiś czas temu zaciski z E38
Z racji, że zimowe koła mam na super stalufeldze 16'' trochę bije sie z myślami na montażem tych zacisków... adapter, regeneracja, tarcze, felga min 17... No zobaczymy, fajnie było by też dać stalowy oplot na całe auto, a to trochę gotówki pochłonie czas pokaże
No i taka ciekawostka, Żona kazała robić porządki na "strychu" a tam trafiłem na pudełko z czasów mojej młodości gdy nie było jeszcze takiego dostępu do internetów a całą zajawkę czerpałem z fachowej prasy typu "GT"
POZDRO!
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2020 20:32 przez ktr, łącznie zmieniany 2 razy.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Piękny UP, moja latem też z bagażnikiem rowerowym, można by kiedyś zrobić spotkanie 6 x vRS
Daj namiar na dywaniki bo są extra
Wydech mega wyszedł nic nie widać, że zmieniony.
Daj namiar na dywaniki bo są extra
Wydech mega wyszedł nic nie widać, że zmieniony.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Marzenia często się spełniają
oby kura służyła dzielnie i to jak najdłużej bo takich wytrzymałych aut to już nie robią .
oby kura służyła dzielnie i to jak najdłużej bo takich wytrzymałych aut to już nie robią .
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
Co do spotkania jestem jak najbardziej na tak
Dywaniki sa zrobione w MAXDYWANIK. Wysyłałem im oryginały z RSa i na ich wzór robili kopie, jedynie znaczki kombinowałem we własnym zakresie i je kleiłem. Wziałem opcje na bogato ale troche sie zużyły po sezone
Co do wydechu to nie dość, że miał wyjść jak seria to jest cichy moja skoda w założeniu ma być teoretycznie jak najbliższa serii z zewnatrz tylko czarny grill( no i może hamulce) w środku podstopnica a reszta tak jak wyjechała z fabryki pod maska sie nie liczy
- daniv88
- Ma gadane
- Auto: Mk2
- Silnik: PN
Siemanko, auto żyje dalej, trochę zmian wjechało, w garażu życiu i ogólnie
Postaram się to jakoś spisać opisać
Postaram się to jakoś spisać opisać
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Oj tak, miło było bardzo fajna kmina… może zbyt intensywna ale byłem na sam koniec to się nie wypowiadam w sumie dzięki za foto. Koło faktycznie wjechało nowe w końcu po tylu latach udało mi się trafić koło które klimatem i parametrami siada mi 100%. Oz superleggera 17x8” ET35. Ogólnie trochę się podziało z autem przez ten czas, i trochę się dzieje teraz, zapomniałem jak się wstawia foto jak ogarnę to coś odświeże.
Top w śród skod vrs
I dobrze jedzie, a jak wpadnie k04 64 to będzie b. dobrze sadzić
I dobrze jedzie, a jak wpadnie k04 64 to będzie b. dobrze sadzić
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?