Corrado KR by jarekkoval
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Adrian1989, ja swoje Corrado kupilem z Twoich okolic, dokladnie w Bolesławcu koło Wieruszowa
Moze kojarzysz
Moze kojarzysz
Re: Corrado KR by jarekkoval
samochod jak kazdy inny ma prawo sie spi....ic a tak gadaja osoby co tylko leja paliwo i ogien a robia jak wlasnie cos kleknie ,to samo kompressow ja nie narzekam a niby takie zle idt.KUPUJ CORRAAdrian1989 pisze:jak zmontujesz wydech zdaj relacje tez mi sie marzy corrado...ale kazdy tak gada w kolo jak to sie psuja itp ale marzenia trzeba spelniac!
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Jarek to bywasz w tych okolicach?kolo boleslawca sa rozne wiochy,w tym skomlin,a ja mieszkam 5km dalej..przyjedz na kawe hehe
16vg60 taki mam tez zamiar ;)i moze i tez sie do g60 przekonam,moze na ktoryms zlocie przewozka?;>
16vg60 taki mam tez zamiar ;)i moze i tez sie do g60 przekonam,moze na ktoryms zlocie przewozka?;>
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Adrian1989, oj nie nie, stamtąd jedynie kupiłem Corrado ale czasem jak będę się może wybierał to zajrze
Chwilowo Correk uziemiony, po zimowym staniu i diagnozie sahary w misce olejowej przyszła pora na ocene strat-pękła uszczelka w podstawce filtra i stąd uciekł olej. Całe szczęście, że padła praktycznie pod domem bo biorąc pod uwagę, że w podróży z garażu na podnośnik wylało się 3litry oleju to by raczej nie dojechał w grudniu do domu o własnych siłach...
Sprawa juz zrobiona, mineral zalany, filtr wymieniony, przy okazji wywaliliśmy druciarski wydech. Jutro jeszcze muszę dorobić nowe mocowania do Bastucka, żeby w całości zostawić go na grubszych gumach.
Przy okazji zawitały czarne in.pro i czarna blenda.
Chwilowo Correk uziemiony, po zimowym staniu i diagnozie sahary w misce olejowej przyszła pora na ocene strat-pękła uszczelka w podstawce filtra i stąd uciekł olej. Całe szczęście, że padła praktycznie pod domem bo biorąc pod uwagę, że w podróży z garażu na podnośnik wylało się 3litry oleju to by raczej nie dojechał w grudniu do domu o własnych siłach...
Sprawa juz zrobiona, mineral zalany, filtr wymieniony, przy okazji wywaliliśmy druciarski wydech. Jutro jeszcze muszę dorobić nowe mocowania do Bastucka, żeby w całości zostawić go na grubszych gumach.
Przy okazji zawitały czarne in.pro i czarna blenda.
Corrado KR by jarekkoval
Jedno z ładniejszych Corrado jakie widziałem
Nie mogę sie doczekać aż zobaczę i usłyszę ten nowy wydeszek
Powodzenia w dalszym modzeniu
Nie mogę sie doczekać aż zobaczę i usłyszę ten nowy wydeszek
Powodzenia w dalszym modzeniu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=586712 <-- Golf mk2
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16971581 moje aukcje
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16971581 moje aukcje
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Dawno mnie tu nie bylo wiec troszke odswieze temat.
Auto od rozpoczecia wiosny praktycznie tylko przepalane, nie mialem kompletnie czasu zeby sie za nie zabrac, bo albo szkola albo inne zajecia...
Tak doprowadzilem auto, ze musialem poruszac sie Golfem znajomego:
Oztki z Corrado sie sprzedaly, nie bylo co zalozyc na auto, wiec musialem podkrasc bratu kola z golfa, na ktorych badz co badz wygladal przeokropnie :ph34r:
Po sprzedazy ozetek odzylem troche finansowo, zaczalem szukac opon do Keskinow, z ktorymi tez mialem przeprawe ale o tym pozniej.
Pewnego dnia przegladajac ogloszenia natrafilem najpierw na nowe kola do parcha, a pozniej na opony. Dogadalem sie z admax'em i Bartim i ogarneli mi chlopaki wszelkie niedogodnosci zwiazane z platnoscia i transportem za towar, za co bardzo dzieeekuje
I tak na auto trafily Smoory w 15tce, ktore na chwile obecna musza wystarczyc dopoki nie zloze Keskinow. Tak to na chwile obecna wyglada:
Noi bym zapomnial o najwazniejszym . Od niedzieli mamy kolejnego w karierze brata w rodzinie:) Przynajmniej czerwonemu nie jest smutno
Auto od rozpoczecia wiosny praktycznie tylko przepalane, nie mialem kompletnie czasu zeby sie za nie zabrac, bo albo szkola albo inne zajecia...
Tak doprowadzilem auto, ze musialem poruszac sie Golfem znajomego:
Oztki z Corrado sie sprzedaly, nie bylo co zalozyc na auto, wiec musialem podkrasc bratu kola z golfa, na ktorych badz co badz wygladal przeokropnie :ph34r:
Po sprzedazy ozetek odzylem troche finansowo, zaczalem szukac opon do Keskinow, z ktorymi tez mialem przeprawe ale o tym pozniej.
Pewnego dnia przegladajac ogloszenia natrafilem najpierw na nowe kola do parcha, a pozniej na opony. Dogadalem sie z admax'em i Bartim i ogarneli mi chlopaki wszelkie niedogodnosci zwiazane z platnoscia i transportem za towar, za co bardzo dzieeekuje
I tak na auto trafily Smoory w 15tce, ktore na chwile obecna musza wystarczyc dopoki nie zloze Keskinow. Tak to na chwile obecna wyglada:
Noi bym zapomnial o najwazniejszym . Od niedzieli mamy kolejnego w karierze brata w rodzinie:) Przynajmniej czerwonemu nie jest smutno
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
afn jakis?bo widze tdi
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
pokazcie wiecej fotek jak macie
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
na smoorach zajebioza!
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
- Rudy Hiszpan'
- Użytkownik
- Kontakt:
Corrado KR by jarekkoval
Dobrze działasz, ale jak oli pisze 15 to mało do corka. Ten passat na projectorach nie do sprzedania???
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”