VW Corrado VR6 , czyli amerykański STORM :P
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Olaf mi powiedział, ze sie poirytował, że nie mozna sobie na tym forum ostanio merytorycznie pogadać, no i faktycznie troche w tym racji.
Dlatego od dziś zakaz uzywania słów "lachony, lans" itd. Tylko merytoryczne gadki mile widzialne hehe. Tylko , żeby nie było zaraz gadek o sytuacji politycznej w Tajlandii itp pozdro
Dlatego od dziś zakaz uzywania słów "lachony, lans" itd. Tylko merytoryczne gadki mile widzialne hehe. Tylko , żeby nie było zaraz gadek o sytuacji politycznej w Tajlandii itp pozdro
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no..... bida z nędzą... dzisiaj skrzynie targamysas_gti pisze:wczoraj piardło sprzęgło Rychowi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dla mnie chińszczyznasas_gti pisze:chwyt marketingowy :p
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
VW Corrado VR6 z VSRem pod maską by olafart
U mnie taki sam podpis jest,mysle ze lakka sciema,ale kable daja rade,powodzenia w zakladaniu,nie bedzie lekko,ja urwalem jeden przy tej czynnosci,ostroznie Olaf.
Ps.W pl jest firma co tez ma Magnecora i powiem Ci ze taniej wychodzi niz z UK,ja co prawda sprowadzalem jak Ty ale za to bylo drozej,plus to to ze panowie z pl sa konkretni i mozna pojedyncze szt. zamowic ,musialem tak zrobic po urwaniu jednego.Pozdro
Ps.W pl jest firma co tez ma Magnecora i powiem Ci ze taniej wychodzi niz z UK,ja co prawda sprowadzalem jak Ty ale za to bylo drozej,plus to to ze panowie z pl sa konkretni i mozna pojedyncze szt. zamowic ,musialem tak zrobic po urwaniu jednego.Pozdro
Re: VW Corrado VR6 z VSRem pod maską by olafart
Zabrzmialo tak tajemniczo??Myslalem ze kazdy umie internet obsluzyc ale... http://www.magnecor.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;sas_gti pisze:to może jakieś namiary na tych tajemniczych panów?
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
VW Corrado VR6 z VSRem pod maską by olafart
dobry z Ciebie cwaniak. Napisałeś , że jest jakaś firma w PL co ma też magnecora, a teraz robisz ze mnie debila ze nie znam magnecor.com.pl. dobry jesteśpapol pisze:Myslalem ze kazdy umie internet obsluzyc ale