Passat 3C body .:R36 by lolo...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
dzisiaj widziałem na żywo w Rzeszowie we wstecznym lusterku, naprawdę auto wygląda świetnie
Pozdro
Pozdro
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ad4m3k, a widzisz to byłeś Ty No golfik też się super prezentuje i wyczyszczony na błysk
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a ja też widziałem tyle że na Dynóvwce i mnie zaczarował piekno drzemie w prostocie
osobiście bym zdjął emblematy mimo że dodają niesamowicie smaku, zostałbym przy samym body z .:R (chociaż nie wiem czy to tak się nazywa w passkach) mozesz mieć s-line ale nigdy to nie będzie np s3 itd bo do s3 prócz body s-line składa sie jeszcze motor którego tutaj w twoim r36 nie ma (a tym bardziej że jest kle kle kle) dla mnie znaczek jest oznaczeniem komplenej R w tym wypadku i tego się spodziewam przykuwając uwagę do konkretnego auta widząc go gdzieś, no ale to kwestia jak kto do tego podchodzi dla mnie passek i tak kosi prostotą oem+
osobiście bym zdjął emblematy mimo że dodają niesamowicie smaku, zostałbym przy samym body z .:R (chociaż nie wiem czy to tak się nazywa w passkach) mozesz mieć s-line ale nigdy to nie będzie np s3 itd bo do s3 prócz body s-line składa sie jeszcze motor którego tutaj w twoim r36 nie ma (a tym bardziej że jest kle kle kle) dla mnie znaczek jest oznaczeniem komplenej R w tym wypadku i tego się spodziewam przykuwając uwagę do konkretnego auta widząc go gdzieś, no ale to kwestia jak kto do tego podchodzi dla mnie passek i tak kosi prostotą oem+
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
mógł bym przed Twoim Passatem
Moja Red Corrida
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
Z tym pakietem po prostu pięknie. Dla mnie jedynie gryzą się ze sobą emblematy .:R36 i 2.0TDI ale to akurat najmniejszy szczegół.
Powodzenia w dalszym modzeniu i dużo $$
Powodzenia w dalszym modzeniu i dużo $$
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
POOREK, Zgadza się. Ale tu zdania sa podzielone. Nie było znaczków to większość mówiła żebym założył. Teraz nie ma już 2.0tdi tylko samo R36. I tak zostanie. I tak większość ludzi na ulicy nie wie co to
Myślałem żeby pościągać całkiem Rki ale z grilla nie bardzo się da bo zostają widoczne dziurki wiec lipa. Poza tym cały pakiet bez znaczków też jakoś dziwnie wygląda.
Na dniach zakładam progi i będzie pełny pakiet. A potem hmmm... może sell
Myślałem żeby pościągać całkiem Rki ale z grilla nie bardzo się da bo zostają widoczne dziurki wiec lipa. Poza tym cały pakiet bez znaczków też jakoś dziwnie wygląda.
Na dniach zakładam progi i będzie pełny pakiet. A potem hmmm... może sell
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
Re: Passat 3C body .:R36 by lolo...
następny ...lolo_golf pisze: A potem hmmm... może sell
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Tymczasowo zamykam. Jeśli auto istnieje dalej proszę o PWkamill1991 pisze:auto sprzedane z tego co wiem