hehehe, no, ostatniej zimy to ojca spytałem, który to mój bo wszystkie białeniebieski91 pisze:przy najmniej go nie zgubisz
a co, jak się bawić to na całegoniebieski91 pisze:ale niezła "mandaryna" bedzie dawać po oczach w śniegu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
hehehe, no, ostatniej zimy to ojca spytałem, który to mój bo wszystkie białeniebieski91 pisze:przy najmniej go nie zgubisz
a co, jak się bawić to na całegoniebieski91 pisze:ale niezła "mandaryna" bedzie dawać po oczach w śniegu
Teraz możesz pograć w warcaby
może przyjdą i takie czasyniebieski91 pisze:a jak byś trzepnął na całym aucie to warcaby byłyby globalno przestrzenne
dziękowaćniebieski91 pisze:fajna macha
ooooooooooo jeszcze jedna koza w grupie - to już druga hehehehespaykee pisze:Ale po majóVWce są
jest -40 i też już wiem, że to mało w najbliższym moźliwym terminie pójdzie na glebę - a na ilu sie skończy to zobaczymy, bo możliwości ma sporecoupeace pisze:daj go niżej
dymione hella mi nie pasują, auto wygląda wtedy jak karawan z białym lakieremcoupeace pisze:smoked lamp emblem audi czarny mat i będzie gitarra
poprzednie felgi i maska leżą w garażu i się kurzą szukam innych felg, coś z rantem, bo te takie... płaskie i wąskie jakieśtochu pisze:Nie wiem czemu, ale bardziej mi się na poprzednich alu podobał i z normalną maską...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 105 gości