jakie rh masz na myśli ????djtomek pisze:lepsze niz rh
Kilka fotek na felgach borbet t 9j (felga do przymiarki)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
jakie rh masz na myśli ????djtomek pisze:lepsze niz rh
borbety tak na przymiar przyszły byłem ciekawy 9j a do jazdy po naszym miescie 16 to najlepszy pomysł 17 na jakieś grubsze spoty i zlociki ponieważ jazda na profilu 35 unas w mieście to kaplica , a co do kierunków to juz mam zakupione ori color concept hella do projektorów black wyrwałem za 220 pln dwie nówki ale to na początek sezonu jak juz sie ładnie zrobi heheLuq@sz pisze:nie jest to dobra felga dla b35i to tego vra 17 cali w jakimś ciekawym wzorze, może jakieś schmidty ?
ps poszukaj oryginalnych kierunkowskazów do balack hella bo te nie są odpowiednie
oj fakt zwłaszcza jak się wjeżdża na sobięcin robi się nie ciekawie Wałbrzych to jedna wielka dziura poprzerywana resztkami asfaltu ;/ mnie zawsze szlak trafia jak mam przez Wałbrzych przejeżdżaćmatii666 pisze:borbety tak na przymiar przyszły byłem ciekawy 9j a do jazdy po naszym miescie 16 to najlepszy pomysł 17 na jakieś grubsze spoty i zlociki ponieważ jazda na profilu 35 unas w mieście to kaplica
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości