[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
B5 3B Srebrne zagazowane Kombi :)
Dużo osób pytało mnie jak jedzie passat z tym silnikiem więc proszę bardzo zagazowane 1.8
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
No pieknie. Jestes wyjatkiem zeby miec auto na gaz i zalany do pelna zbiornic PB :p
Moj edition =)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
W naszym województwie nie daleko do tańszego paliwaturn330 pisze:zeby miec auto na gaz i zalany do pelna zbiornic PB :p
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Też mnie zdziwił pełen zbiornik benzyny nawet w miarę idzie
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Co to z ebnięcie słychać ?:D Potrąciłeś jeżo-zwierza ??
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Na poważnie coś z paskiem będziesz działać? Jak tak to czym prędzej lampy wymienić na polifty przód i tył wiem, że z przodem trochę rzeźby ale warto. Gratki za zaręczyny nie wiedziałem że już narzeczona
Felga może ciekawie wyglądać choć teraz nie wygląda obiecująco to wiem że będzie miodzio bo poprzedni golfik robił robotę.
Coś w tym jest z oponami. 18' najpopularniejsze teraz i mają spory zbyt dlatego ja opony kupuje zawsze letnie zimą i tak na odwrót.
Ja szukam do 19" i nie ma tragedii też a myślałem że będzie kosmos.
Felga może ciekawie wyglądać choć teraz nie wygląda obiecująco to wiem że będzie miodzio bo poprzedni golfik robił robotę.
Coś w tym jest z oponami. 18' najpopularniejsze teraz i mają spory zbyt dlatego ja opony kupuje zawsze letnie zimą i tak na odwrót.
Ja szukam do 19" i nie ma tragedii też a myślałem że będzie kosmos.
konrad141, przejazdy takie z kamieni dla czołgów
GranuL, Na poważnie to na razie tylko koło które będzie w kolorze i gwint, co do lamp to na przód wpadną ORI xenon maźnięte na czarno albo depo czarne (identyczne jak ori) a na tył od us'a całe ciemne.
Felgi udało się wyrwać za pół darmo dlatego 17" a opony za 300zł komplet wszystkie po 7mm bieżnika Passat km robi dużo i po założeniu gwintu okaże się czy zostanie czy nie Jak będzie za twardo to tylko wpadną springi eibacha -40 i tyle
Passat ma wyglądać ładnie i tyle. Chciałbym wpakować aira jakieś 19" albo 18" do tego za wąskie opony itp itd No ale wiecie, są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze
GranuL, Na poważnie to na razie tylko koło które będzie w kolorze i gwint, co do lamp to na przód wpadną ORI xenon maźnięte na czarno albo depo czarne (identyczne jak ori) a na tył od us'a całe ciemne.
Felgi udało się wyrwać za pół darmo dlatego 17" a opony za 300zł komplet wszystkie po 7mm bieżnika Passat km robi dużo i po założeniu gwintu okaże się czy zostanie czy nie Jak będzie za twardo to tylko wpadną springi eibacha -40 i tyle
Passat ma wyglądać ładnie i tyle. Chciałbym wpakować aira jakieś 19" albo 18" do tego za wąskie opony itp itd No ale wiecie, są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze
to jak za darmoDamian92 pisze: a opony za 300zł komplet wszystkie po 7mm bieżnika
Ciekaw jestem wygladu passata na wiosne Jaki kolor na felgi dajesz?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
czarny, całe czarne tylko śrubki będą takie srebrne w sensie nie malowane tylko ori takiekonradek pisze:Jaki kolor na felgi dajesz?
Ogólnie ma być takie zestawienie czarnego ze srebrnym
Dobry kierunekDamian92 pisze:Ogólnie ma być takie zestawienie czarnego ze srebrnym
I podoba mi się pomysł na czarną fele ze srebrnymi śrubkami
A może śrubki lekko przepolerować?
konradek, te imitacje śrubek co były to plastik, szukałem takich i nie mogłem nigdzie dostać więc będą wkręcone nowe na imbus
Skoro nowe, to nawet jeszcze bedą się 'błyszczeć'