[audi A3 8L] by chochLa | cultorstreet.com
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
A3 8L ||
no i wery najs widze sie robi,gładz poszła jest ok,jak złozysz to bedzie prawie eska,powiedz mi czy wł tych L edition nie chce sprzedać?bo swoje własnie sprzedałem pare miechów temu i teraz deko załuje,jak cos daj cynka na PW.pozdr i powidzonka zycze
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
A3 8L ||
nie no klasa,wyglada niezle ci powiem,zacząlem polubywac te gładkie zdesie,swietenie to wyglada,szkoda ze nie masz foty jak krateczka byla w srebrze,mysle ze było by ok,a jak juz o kołach piszemy hahah to udało mi sie trafic takie artecki 8,5 i 10
A3 8L ||
Profi robota bardzo miło się ogląda Podobne mam zamiary do twoich
Pwiedz mi czy lampy tylen regenrowales czy nowe kupiłeś ? Moje są w słabszym stanie
Pwiedz mi czy lampy tylen regenrowales czy nowe kupiłeś ? Moje są w słabszym stanie
Re: A3 8L ||
Lampy tylne są oryginalne z 2003 rokuGranuL pisze:Profi robota bardzo miło się ogląda Podobne mam zamiary do twoich
Skoro już tu ktos cos napisał to dam aktuala
Zostałem zmuszony zmienić miskę bo stara skończyła swój żywot:
No i automatycznie nowa oliwa:
Zderzak przód mniej więcej ogarnięty. Zostało pomalować progi, oraz pomalować i spasować tylny zderzak. Końcówki wydechu z eski także czekają na montaż. Pierwszy zlocik w 2011 zaliczony.
Rozpoczęcie w Krakowie
Początek maja 2011. Dystans z tyłu został zastąpiony nowym o grubości 27mm:
Wyszło tak jak chciałem, idealnie do codziennej jazdy..
10.05.2011.
Doszła dokładka z Leona Cupry.
Na aucie.
Progi poszły w kolor budy.
Lampy tylne deczko zmieniły swój wygląd..
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..
[audi A3 8L] by chochLa.
Zapraszam => http://www.cultorstreet.com/srebro-i-cz ... la-design/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..
[audi A3 8L] by chochLa | cultorstreet.com
świetny projekt. Widziałem go na żywo w tym roku
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
-
- Nowicjusz
Re: [audi A3 8L] by chochLa | cultorstreet.com
Witam. Samoochodzik pierwsza klasa ! .
Ale mam pytanko jak zrobic pasek na tylnych lampach (http://imageshack.us/photo/my-images/714/p1140017r.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;), czy on jest malowany?
Pozdrawiam.
Ale mam pytanko jak zrobic pasek na tylnych lampach (http://imageshack.us/photo/my-images/714/p1140017r.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;), czy on jest malowany?
Pozdrawiam.