[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- piotrek920123
- Użytkownik
B5 3B Srebrne zagazowane Kombi :)
Passata, felgi i gwint już zdążyłem parę razy na żywo oblukać ale tematu jeszcze nie komentowałem
Damian tylko tak gada, że będzie średnio nisko i tylko 17", zaraz i tak go wciągnie wir modów i ciągle będzie mało
Moje zdanie znasz, oblukam zawsze jak i zawsze służę pomocą
Damian tylko tak gada, że będzie średnio nisko i tylko 17", zaraz i tak go wciągnie wir modów i ciągle będzie mało
Moje zdanie znasz, oblukam zawsze jak i zawsze służę pomocą
Nawet pomacałeśpiotrek920123 pisze:Passata, felgi i gwint już zdążyłem parę razy na żywo oblukać ale tematu jeszcze nie komentowałem
Nie podpuszczajpiotrek920123 pisze:Damian tylko tak gada, że będzie średnio nisko i tylko 17", zaraz i tak go wciągnie wir modów i ciągle będzie mało
piotrek920123 pisze:Moje zdanie znasz, oblukam zawsze jak i zawsze służę pomocą
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Działaj , ja do swojego auta przed wczoraj kupiłem alu 17.. z zimówkami , wiec zima 17 lato 15
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
konrad141, oponki pogoń z 17 i kup letnie
A ja dziś zrobiłem smokeda, leży w ciepłym miejscu i się klei jutro rano na autko, jeszcze będą ściemniane kierunki ale czekam na paczkę z folią
A ja dziś zrobiłem smokeda, leży w ciepłym miejscu i się klei jutro rano na autko, jeszcze będą ściemniane kierunki ale czekam na paczkę z folią
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Ogólnie to te zimówki niby mają miesa ale jakies takie średnie może przez to ze 205 nie trzymają się tak ładnie jak np 185 w b3 myślę , że jak uda się wymienić te e46 na inne to te 17 dalej będą zimą a na lato +2 cale
A jaką folie zamówiłeś , ja kiedyś widziałem fajny smoked podwójną warstwą tej najjaśniejszej i nie wyszła wtedy taka smoła a taki prawie jak ori ;p
A nie ma z DEPO jakiś smokedów?
A jaką folie zamówiłeś , ja kiedyś widziałem fajny smoked podwójną warstwą tej najjaśniejszej i nie wyszła wtedy taka smoła a taki prawie jak ori ;p
A nie ma z DEPO jakiś smokedów?
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
konrad141, wedle zdjęcia na aukcji powinien wyjść taki fajny smoked lekki
Może i są ale i cena zaporowa, a po za tym to są clary black czyli lipa
Może i są ale i cena zaporowa, a po za tym to są clary black czyli lipa
Wyszlo swietnie!
Moj edition =)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
Smoked na duży plus!
Elegancko wyszlo. Tylko jeszcze ładuj kierunki smoked
Elegancko wyszlo. Tylko jeszcze ładuj kierunki smoked
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
turn330, dzięki
konradek, dzięki
Czekam na folię i zrobimy smoked Wolałbym zrobić tak jak lampy, ale raczej nie da rady rozkleić ich
konradek, dzięki
Czekam na folię i zrobimy smoked Wolałbym zrobić tak jak lampy, ale raczej nie da rady rozkleić ich
Udało się zrobić smoked kierunków Wczoraj udało mi się je rozkleić
Jeden wyszedł gorzej bo został stary klej którego nie dało rady zdrapiać a drugi wyszedł idealnie Zresztą oceńcie sami Dla mnie jest dużo lepiej
Jeden wyszedł gorzej bo został stary klej którego nie dało rady zdrapiać a drugi wyszedł idealnie Zresztą oceńcie sami Dla mnie jest dużo lepiej
- piotrek920123
- Użytkownik