VW Polo by Smanov
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
6n2 jest super !! Sam przymierzam sie do zmiany z 6n na 6n2.
Twoj mi sie bardzo podoba, z tego wzgledu ze jest czarny i ma bardzo dobre wyposazenie. Przednie lampki spoko, ja bym juz myslal o zenonie , tylne daj black hella led lub takie jak ja mam u siebie w 6n red white hella led . Sposob wykonania tylnej półki totalnie mi nie lezy, no ale skoro Tobie sie podoba to spoko. Dalbym lekkie obnizenie typu -40. Moj starszy tez nie gustuje w takiego typu zmianach, ale wkoncu sie przelamaj wiec i gwincik siedzi
Pozdrawiam i zycze udanych przeróbek i moze do zobaczenia w Bagiczu ( o ile wogole tam odbedzie sie zlocik )
Twoj mi sie bardzo podoba, z tego wzgledu ze jest czarny i ma bardzo dobre wyposazenie. Przednie lampki spoko, ja bym juz myslal o zenonie , tylne daj black hella led lub takie jak ja mam u siebie w 6n red white hella led . Sposob wykonania tylnej półki totalnie mi nie lezy, no ale skoro Tobie sie podoba to spoko. Dalbym lekkie obnizenie typu -40. Moj starszy tez nie gustuje w takiego typu zmianach, ale wkoncu sie przelamaj wiec i gwincik siedzi
Pozdrawiam i zycze udanych przeróbek i moze do zobaczenia w Bagiczu ( o ile wogole tam odbedzie sie zlocik )
- Smanov
- Ma gadane
- Kontakt:
dzieki za podpowiedzi, narazie zostaje wszystko bez zmian, no moze zmienie przedni grill ale to jeszcze zobaczymy. pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia "oby" na bagiczupolomaniak pisze:6n2 jest super !! Sam przymierzam sie do zmiany z 6n na 6n2.
[ Dodano: 20 Cze 2008 14:13 ]
wykorzystując sloneczny dzien, jakich mało ostatnio, umylem auto i pomalowalem znaczki na czarno. moim zdaniem, daja rade
majnen polówen: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=151208&start=168
VW MANIA '07 '08 '09 '10 '11
CultStyle de. '10 '11
CultStyle de. '10 '11
a no daje rade, co do grilla to nic sie nie zminilo, lezy na biurku i czeka ale jest malutki zonk, ma zlamane dwa zaczepy plastikowe, ale nie wpynie to negatywnie na jego montaz ani wyglad oraz na to czy bedzie sie trzymal i nie wyleci podczas jazdy, czekam na obnizenie twojej POLOwki i na obnizenie mojej tez, jutro jade do mechaniora dzialac z zawiasem, zobaczymy jak wyjdzie
- Smanov
- Ma gadane
- Kontakt:
teoretycznie powinno usiasc 60/40, jak na moje skromne oko, poszlo 40/40. ale teraz tak fajnie "twartko" :)
Ostatnio zmieniony śr lip 30, 2008 22:04 przez Smanov, łącznie zmieniany 1 raz.
CultStyle de. '10 '11
CultStyle de. '10 '11
- Smanov
- Ma gadane
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pt sie 08, 2008 22:51 przez Smanov, łącznie zmieniany 1 raz.
CultStyle de. '10 '11
CultStyle de. '10 '11