[A4] B6 BiTurbo. Trumna by Trewor
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Oo widze kolega z foruma A4. tam temacik obejrzany i ciagle sledzony - pieknie dopasiona jest audina.
KoJ@K, dziwię się że najpierw tam mnie znalazłeś. Obaj mamy "czwórkowe" korzenie hahaha
Rapix, ci co mnie znają wiedzą że w tematach mechanicznych się za dużo nie wypowiadam, ale szpece, którzy będą mi to składać mówią że obie dmuchawki są bardzo zdrowe. Przede wszystkim wirniki są bez nadmiernych luzów.
Sam montaż trochę się przeciąga, ale zbieram też graty. Zamówiłem już tarczę sprzęgła z dociskiem od RS4. Wykańczam też wnętrze Zwykłe czarne lustro zamieniłem na czarny fotochrom z kompasem
Szukałem też skrawka skóry w odpowiednim odcieniu żeby dopasować białą klapkę podłokietnika do foteli RS. Było to trudniejsze niż myślałem. Ostatecznie zamówiłem nową klapkę w ASO. Przy okazji mam w końcu klapkę z zatrzaskiem, który łamie się wyjątkowo często
Rapix, ci co mnie znają wiedzą że w tematach mechanicznych się za dużo nie wypowiadam, ale szpece, którzy będą mi to składać mówią że obie dmuchawki są bardzo zdrowe. Przede wszystkim wirniki są bez nadmiernych luzów.
Sam montaż trochę się przeciąga, ale zbieram też graty. Zamówiłem już tarczę sprzęgła z dociskiem od RS4. Wykańczam też wnętrze Zwykłe czarne lustro zamieniłem na czarny fotochrom z kompasem
Szukałem też skrawka skóry w odpowiednim odcieniu żeby dopasować białą klapkę podłokietnika do foteli RS. Było to trudniejsze niż myślałem. Ostatecznie zamówiłem nową klapkę w ASO. Przy okazji mam w końcu klapkę z zatrzaskiem, który łamie się wyjątkowo często
Ostatnio zmieniony sob kwie 04, 2015 15:59 przez Trewor87, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyciągnąłem auto na nocne fotki. Wyszło kilka sympatycznych strzałów. Jeszcze są w obróbce, ale przy okazji zmotaliśmy też krótki statyczny film
[youtube][/youtube]
Śledźcie SeasonOne oraz venom24 na fb. Jak zmontuję turbiny to pokręcimy coś większego, z ujęciami w ruchu
[youtube][/youtube]
Śledźcie SeasonOne oraz venom24 na fb. Jak zmontuję turbiny to pokręcimy coś większego, z ujęciami w ruchu
Z dużymi opóźnieniami, ale roboty przy aucie ruszyły. Auto jednak wylądowało u CARmastersów. Silnik wyrwany i umyty bo się pocił jak kościelny na pierwszej komunii. Sprzęgło RS4 jest, większe wtryski, pompa, nowy rozrząd i komplet uszczelek też. Czekam jeszcze tylko na nowe DV + wpadnie wydajniejszy FMIC. Ale od poniedziałku w końcu będzie składanie!
Do listy wydatków doszła też podpora skrzyni, bo dotychczasowa wygląda tak Na szczęście jest tego sporo i za grosze
Do listy wydatków doszła też podpora skrzyni, bo dotychczasowa wygląda tak Na szczęście jest tego sporo i za grosze