Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :) tłumik i dokładka już są :)
wnęka na końcówkę wydechu jest tak szeroko że jest w miejscu zaoblenia zakładki więc asymetria jest nawet wskazana ja wiedziałem od początku jak to będzie wyglądać i tak chciałem z resztą o gustach się nie syskutuje może jak ogarnę jakieś lepsze zdjęcia to się bardziej wam spodoba
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
dziś parę nowych zdjęć
zmiany na ten rok chyba dobiegły końca, choć wiadomo jak to jest z tuningiem..
zmiany na ten rok chyba dobiegły końca, choć wiadomo jak to jest z tuningiem..
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
hmm mała blacha w dużej wnęce to kaszana trochę... ale furka jest zacna
Czekalem na taką opinie mi się nawet widzi mala blacha na klapie euro, nie ukrywam że chcialbym klapę us ale to plan na przyszłość jak wiadomo, wszystkim się nie dogodzi
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
siemka wczoraj został dołożony nowy fant do passka a mianowicie dokładka zderzaka z Leona Cupry po małych przeróbkach siadła na auto tu parę zdjęć z wczorajszej wieczornej sesji
dodatkowo poprawiłem zaspawane miejsce w dokładce zderzaka, zrarznił mnie źle wyprofilowany kształt więc musiałem poprawić efekt obecnie mnie zadowala na ten sezon chyba będzie na tyle zmian, zastanawiam się nad zmianą koła na przyszły sezon ale to jeszcze otwarty temat
dodatkowo poprawiłem zaspawane miejsce w dokładce zderzaka, zrarznił mnie źle wyprofilowany kształt więc musiałem poprawić efekt obecnie mnie zadowala na ten sezon chyba będzie na tyle zmian, zastanawiam się nad zmianą koła na przyszły sezon ale to jeszcze otwarty temat
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) nie takie zwykłe rodzinne kombi :)
VWitajcie po długiej przerwie dawno nic się nie działo przy aucie z racji zimy ale kompletuje powoli części do nowego sezonu felgi z merca już zostały sprzedane, na ich miejsce kupiłem bardziej OEM'owe felgi 19" z Touarega, model Atheo (foty dopiero po dokonaniu renowacji ), oponki też już kupione, dystanse się dorabiają
ogarniam też troszkę pod maską, ale nie żaden clean look, ja bardziej w drugą stronę, zabudowuje w tym celu zmieniona została osłona silnika na inną z silnika AJM
szukam jeszcze jednej osłony z silnika VR5 i mam nadzieję że niedługo zamieszczę tu jej zdjęcie
zakupiłem też nowe amortyzatory na tył firmy Koni
coś tam się dzieje, ale więcej ujrzycie na wiosnę
ogarniam też troszkę pod maską, ale nie żaden clean look, ja bardziej w drugą stronę, zabudowuje w tym celu zmieniona została osłona silnika na inną z silnika AJM
szukam jeszcze jednej osłony z silnika VR5 i mam nadzieję że niedługo zamieszczę tu jej zdjęcie
zakupiłem też nowe amortyzatory na tył firmy Koni
coś tam się dzieje, ale więcej ujrzycie na wiosnę
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
No fajny Pasior powiedz mi wiesz może czy ta zwykła dokładka bez wycięć ma zaznaczone gdzie powinno być wycięcie bo chciałbym z wycieciem tylko z lewej jak Ty masz
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
Chodzi Ci o tą dokładkę tylną tak? Zwykla pod parktronic powinna miec pod spodem znaczniki gdzie powinny byc otwory, przynajmniej w mojej zwyklej okrągłej tak było
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
dziś poskładałem resztę gratów pod maską, doszedł największy rarytas czyli osłona zbiorniczków z Passata 3B VR5
do montażu wystarczyło dowiercić jeden otworek w przedniej ścianie i tyle efekt mnie zadowolił dodatkowo usunąłem z pokrywy silnika oznaczenia TDI w rezerwie jeszcze malowanie zbiorniczka cieczy chłodzącej i spryskiwacza na czarno a poki co wygląda to wszystko tak:
oczywiście komora przejdzie kompleksowe czyszczenie i wtedy jakieś lepsze foty wpadną
do montażu wystarczyło dowiercić jeden otworek w przedniej ścianie i tyle efekt mnie zadowolił dodatkowo usunąłem z pokrywy silnika oznaczenia TDI w rezerwie jeszcze malowanie zbiorniczka cieczy chłodzącej i spryskiwacza na czarno a poki co wygląda to wszystko tak:
oczywiście komora przejdzie kompleksowe czyszczenie i wtedy jakieś lepsze foty wpadną
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
pochwalę się tym, przy czym siedziałem w zimowe wieczory: nowe koło na sezon 2K15 mianowicie model Atheo z VW Touarega, 19x9j po zakupie były w dość słabym stanie, stąd też cena była niska a to był duży plus, no ale do rzeczy:
tak wyglądały po zdjęciu klaru:
tak po papierach ściernych:
a taki udało osiągnąć się efekt końcowy po polerowaniu pastą Meguairs All Metal Polish :
mnie osobiście efekt bardzo cieszy, tym bardziej, że wykonany własnoręcznie
oponki już też czekają na naciągnięcie, dystanse się toczą więc pozostaje tylko czekać na wiosnę
tak wyglądały po zdjęciu klaru:
tak po papierach ściernych:
a taki udało osiągnąć się efekt końcowy po polerowaniu pastą Meguairs All Metal Polish :
mnie osobiście efekt bardzo cieszy, tym bardziej, że wykonany własnoręcznie
oponki już też czekają na naciągnięcie, dystanse się toczą więc pozostaje tylko czekać na wiosnę
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
chudy30, kolo jest ori z Touarega, tak jak mówisz
Chciałem żeby było bardziej OEM, stad taka felga poza tym podoba mi sie ten wzór, a wypolerowane ramiona wg mnie robią robotę. Na dniach wpadną oponki
Chciałem żeby było bardziej OEM, stad taka felga poza tym podoba mi sie ten wzór, a wypolerowane ramiona wg mnie robią robotę. Na dniach wpadną oponki
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) daily 19" driven :D
Nadeszła pora aby pokazać auto w odsłonie na nowy sezon doszły nowe koła Atheo Wheels z Touarega, 19x9j, opony 215/35/19 oraz 225/35/19 poza tym nowa dokładka zderzaka oraz kilka pierdół do wnętrza ale tymi pochwalę się przy bardziej konkretnej sesji zdjęciowej, na razie parę fot na szybko
Ostatnio zmieniony ndz mar 29, 2015 20:30 przez aik01, łącznie zmieniany 1 raz.
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5