VW Corrado G60 by Mateusz (GTD)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Witam,
po trzyletniej zabawie z mk2 GTD nadeszła pora na coś innego... wiedziałem że będzie benzyna ale po doświadczeniach z TD wiedziałe że musi być też z turbinką kasa się zbierała ale nie wiedziałem czego tak na prawdę chce...chciałem Corka ale jak kiedyś szukałem to nic ciekawego nie było a jak już to za takie pieniądze.. wchodzę na aledrogo... patrze a tu kilka "ciekawych" egzemplarzy ale wszystko daleko... ale raz się żyje znalazłem trzy nie daleko siebie i postanowiłem pojechać przynajmniej zobaczyć jak to jeździ i na co zwracać uwagę w przyszłości... pierwsze Corrado G60 (i jak się okazało ostatnie) przyjechało z miłym panem który miał je od 2006 roku kiedy sprowadził je do Polski... ostatnią zime przestało w garażu bo... nie miał zimówek... tuż przed zimą ktoś go namówił na regenerację kompresora i to zrobił wsadzając inny a że "już mu się nie chciało" wymieniać na ten zregenerowany dostałem go z gwarancją ale koniec paplaniny czas na fakty;
Dane:
- VW Corrado G60
- podstawowa wersja czyli tzw golas
- zachowany w ORI stanie z czego jestem bardzo zadowolony
Plany ?
- zachowanie w pełni orginalnego egzemplarza
- Gleba to podstawa -----> założony kit MTS
- kilka poprawed lakierniczych
- doprowadzenie silnika do "normalności"
- zmiana przedniego zdesia
- POMÓŻCIE co jeszcze
kilka fotek jeszcze od byłego właściciela :
i moje po pierwszym pucowaniu i małej 8 godzinnej polerce
zapomniałem dodać że gleba już na aucie
jedna słaba fotka bo auto brudne... niestety poszło troszeczkę wyżej bo 9J felgi to jednak za dużo przy takiej glebie plus naszych drogach...
z mniejszych zmian to przednia rejestracja wylądowała na właściwym miejscu
było:
jest:
Resztę w niedalekiej przyszłości
po trzyletniej zabawie z mk2 GTD nadeszła pora na coś innego... wiedziałem że będzie benzyna ale po doświadczeniach z TD wiedziałe że musi być też z turbinką kasa się zbierała ale nie wiedziałem czego tak na prawdę chce...chciałem Corka ale jak kiedyś szukałem to nic ciekawego nie było a jak już to za takie pieniądze.. wchodzę na aledrogo... patrze a tu kilka "ciekawych" egzemplarzy ale wszystko daleko... ale raz się żyje znalazłem trzy nie daleko siebie i postanowiłem pojechać przynajmniej zobaczyć jak to jeździ i na co zwracać uwagę w przyszłości... pierwsze Corrado G60 (i jak się okazało ostatnie) przyjechało z miłym panem który miał je od 2006 roku kiedy sprowadził je do Polski... ostatnią zime przestało w garażu bo... nie miał zimówek... tuż przed zimą ktoś go namówił na regenerację kompresora i to zrobił wsadzając inny a że "już mu się nie chciało" wymieniać na ten zregenerowany dostałem go z gwarancją ale koniec paplaniny czas na fakty;
Dane:
- VW Corrado G60
- podstawowa wersja czyli tzw golas
- zachowany w ORI stanie z czego jestem bardzo zadowolony
Plany ?
- zachowanie w pełni orginalnego egzemplarza
- Gleba to podstawa -----> założony kit MTS
- kilka poprawed lakierniczych
- doprowadzenie silnika do "normalności"
- zmiana przedniego zdesia
- POMÓŻCIE co jeszcze
kilka fotek jeszcze od byłego właściciela :
i moje po pierwszym pucowaniu i małej 8 godzinnej polerce
zapomniałem dodać że gleba już na aucie
jedna słaba fotka bo auto brudne... niestety poszło troszeczkę wyżej bo 9J felgi to jednak za dużo przy takiej glebie plus naszych drogach...
z mniejszych zmian to przednia rejestracja wylądowała na właściwym miejscu
było:
jest:
Resztę w niedalekiej przyszłości
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2012 23:10 przez Mateusz (GTD), łącznie zmieniany 1 raz.
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
- Micjusz
- I LOVE GERMAN CARS
- Kontakt:
Ładna baza na mody. Teraz Dobra gleba i jakieś fajniejsze koło i już będzie malina
Było:
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
- Golfinkatdi
- VW Baron
- Kontakt:
piękne auto , niczego mu nie trzeba , tylko dobra koło i gleba , ale tak jak mówileś czas pokaże i napewno będe trzymał kciuki za twojego korka aby robił jak najlepszy szał na zlotach
Golf GTD MK2 by RobertBlue
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;
- M A T E U S Z
- Miero Team
Piękny widziałem na żywo
Polerka ojej genialna wydobyła cudną czerwień
Mody Ty wiesz Gleba, ogólnie montowanie perełek z wyposażenia. koło głęboka Czerń
Wioski nie odwalisz to wiem
Polerka ojej genialna wydobyła cudną czerwień
Mody Ty wiesz Gleba, ogólnie montowanie perełek z wyposażenia. koło głęboka Czerń
Wioski nie odwalisz to wiem
Moja ukochana ---------> Wściekła bestia
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Aktualne fotki ;
Co do planów to myśle o znaczkach w czarnym macie... co wy na to ?
M A T E U S Z, co do "rarytasów" to czas pokaże... ale nie mówie nie
Co do planów to myśle o znaczkach w czarnym macie... co wy na to ?
M A T E U S Z, co do "rarytasów" to czas pokaże... ale nie mówie nie
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
A mi sie fest podoba tak jak jest, tylko pasowalaby ori szeroka dokladka
vagmalopolska.pl
Ja jestem chetny na dokładke jak by szła kiedys w świat ewentualnie moge ci załatwic szeroki buper z laminatu plus dopłata z mojej strony
''Wydajemy pieniądze,których nie mamy,na tuning,którego nie potrzebujemy,by podobać się ludziom,których nie znamy...
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
A mi się właśnie podoba z tą dokładką... wszyscy pakują te szerokie i nie mówie że to źle wygląda ale w tedy przód w stosunku do tyłu jest za nisko... a ta jest ORI i tak ma zostać
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Też są ORi ale jak dla mnie za nisko już by było... moje miejsce zamieszkania nie zachęca do gleby...
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
OLI88, Pewnie a o gustach sie nie dyskutuje A masz może temat swojego auta ??
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
- OLI88
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=413867" onclick="window.open(this.href);return false;
nic nie ruszaj niech zostaje ori. dziubaj go mechanicznie i tyle ,jesli buda nie po przejsciach to szkoda go na tuningi
G60 rzadzi!!!!!!!!!!!
G60 rzadzi!!!!!!!!!!!
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?