A4 B6 Avant by KoJ@K RS6 18' H&R Styling 132 heble 320mm
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Witam wszystkich. Póki co za bardzo nie ma się z czym rozpisywac, jak większośc tych samochodów jeżdżących po naszych drogach - czarne kombi z klekotem. :hi:
Ma służyc jakos auto rodzinne, co nie znaczy, że nie można by go trochę "ulepszyc i upiększyć", w miarę możliwości $$ będę się starał.
Posiadane auto:
- Marka: Audi
- Model: A4 B6
- Rok produkcji: 2004r.
- Kolor: LY9B
- Pojemność: 1.9
- Moc: 130
- Silnik: AVF
- Wyposażenie: Bieda
MODYFIKACJE:
- Car Audio: seria
- Felgi: RS6 18' / Styling 132 19'
- Opony: 225/40 / 215/35
- Zawieszenie: 1BE + H&R -35mm
- Opis zewnętrzny: czysto, ciemno, prosto i schludnie
- Wnętrze: seria + ciemny sufit i gałka s-line
PLANY: wszystko jest zależne oczywiście od $$, ale przede wszystkim ma to byc wóz rodzinny wszędzie wjazdowy. więc raczej będzie bez szurańska
Na początek kilka zdjęć jak samochód wyglądał po zakupie:
Pierwsze "mody" - usunięcie znaczków i jakieś detajlingi:
Z czasem i ze zmianami postaram się aktualizować temat.
02,10,2014r.
Pierwsza paczuszka, ktora przyszla do audiny - H&R -35 mm :
27,10,2014r.
Przod rozgrzebany i jutro sie zaklada rozrzad
Rozrząd i springi na przod zalozone, tylko dziwne troche ze H&R sa troche wyzsze w porownaniu do ori sprezyn ?!
18,02,2015r.
Dupowóz ma już kółko - 18' "RS6"
21,03,2015r.
Ostatni "modzik" i kluczyk, jak noweta.
Wyjazd do BT zaowocowal wymianą zwykłej manetki na tą umożliwiającą obsługę fisa.
20,06,2015r.
Coś co by się aAudinie swobodniej wydychalo, czyli kat out.
28,06,2015r.
Delikatne odświeżanko
14,07,2015r.
Kilka fotek z przyciemki, jeszcze bez tylnych szyb bagażnikowych.
Przez chwilę wyglądała, jak cabrio
03,08,2015r.
Od poczatku w aucie nie hulala klima, az do dzisiaj - wymienilem sprezarke, osuszacz, dlawik, kilka oringow, pozniej sprawdzanie szczelnosci, odgrzybianko, nabijanie, ozonowanie itd i wkoncu mozna teraz tym autem jezdzic przy obecnych temperaturach, a w powiazaniu z przyciemką jest bajka.
I taki Trumnowóz
06,08,2015r.
Czorny eS Lajnowy suficik ze wszystkimi plasticzkami, *#cenzura#* odebrany.
Z zalozeniem bedzie sie troche musial naczekac, bo za nie dlugo zaczynam urlop, a przed zalozeniem chcialbym jeszcze wszystko odswiezyc i przeprac.
13,08,2015r.
Od dawna chcialem, wiec w koncu zakupilem - galeczka eS lajnowa, od razu przymierzona.
Audina w drodze na urlop "zglebiona" zaladunkiem i pasazerami.
06,09,2015r.
Doszedl caly pajączek z tempomatem itd, jakby ktos chcial to bede mial do sprzedania jedną manetkę pod FISa do kombi.
Tempomaty dolozone i nawet dziala. przy okazji, ze wszystko na wierzchu to wyjalem licznik, porozkrecalem, umylem i wyczyscilem w srodku. jeszcze by pasowalo szybke przeperowac kiedys.
Lezala mi resztka plasti w garazu to psiknalem dzisiaj na czarno ramke z grila, ale "farba" juz chyba raczej ba za stara i za ladnie sienie ulozyla. zobaczymy jak ciemny bedzie wygladal na aucie.
Ramke dolną chyba tez jeszcze trzeba bedzie malnac do calosci.
Tak wyglada na aucie, ewidentnie trzeba jeszcze dolny psiknac:
05,10,2015r.
Jedne poszly, drugie przyszly - moj ulubiony Styling 132 , narazie bez gwintu.
Jeden styling na probe umyty i cos tam wystają
Jak sie to spasuje z gwintem to po mojemu bedzie rozpyjerdoooool.
19,10,2015r.
Wczorajsze pojawienie sie tego komunikatu na desce...
... dzis zaowocowalo tym. - zaciski na przod 320mm.
tarcze i klocki Ferodo pod 320
29,10,2015r.
Stylingi juz ubrane:
30,10,2015r.
Zaciski sie szykuja pod malowanko.
Tylko mam pytanko, jak nie mam tych blaszek od Wandeja z logiem S4 itp, to na jaki kolor psiknac te blaszki? Czarny bedzie okej przy czerwonym zacisku?
320mm z pakietem ferodo na pokladzie.
Przymiarka na aucie, na ktorym docelowo wylądują stylingi, ale bez gleby, na 1BA nie jest za dobrze.
Ma służyc jakos auto rodzinne, co nie znaczy, że nie można by go trochę "ulepszyc i upiększyć", w miarę możliwości $$ będę się starał.
Posiadane auto:
- Marka: Audi
- Model: A4 B6
- Rok produkcji: 2004r.
- Kolor: LY9B
- Pojemność: 1.9
- Moc: 130
- Silnik: AVF
- Wyposażenie: Bieda
MODYFIKACJE:
- Car Audio: seria
- Felgi: RS6 18' / Styling 132 19'
- Opony: 225/40 / 215/35
- Zawieszenie: 1BE + H&R -35mm
- Opis zewnętrzny: czysto, ciemno, prosto i schludnie
- Wnętrze: seria + ciemny sufit i gałka s-line
PLANY: wszystko jest zależne oczywiście od $$, ale przede wszystkim ma to byc wóz rodzinny wszędzie wjazdowy. więc raczej będzie bez szurańska
Na początek kilka zdjęć jak samochód wyglądał po zakupie:
Pierwsze "mody" - usunięcie znaczków i jakieś detajlingi:
Z czasem i ze zmianami postaram się aktualizować temat.
02,10,2014r.
Pierwsza paczuszka, ktora przyszla do audiny - H&R -35 mm :
27,10,2014r.
Przod rozgrzebany i jutro sie zaklada rozrzad
Rozrząd i springi na przod zalozone, tylko dziwne troche ze H&R sa troche wyzsze w porownaniu do ori sprezyn ?!
18,02,2015r.
Dupowóz ma już kółko - 18' "RS6"
21,03,2015r.
Ostatni "modzik" i kluczyk, jak noweta.
Wyjazd do BT zaowocowal wymianą zwykłej manetki na tą umożliwiającą obsługę fisa.
20,06,2015r.
Coś co by się aAudinie swobodniej wydychalo, czyli kat out.
28,06,2015r.
Delikatne odświeżanko
14,07,2015r.
Kilka fotek z przyciemki, jeszcze bez tylnych szyb bagażnikowych.
Przez chwilę wyglądała, jak cabrio
03,08,2015r.
Od poczatku w aucie nie hulala klima, az do dzisiaj - wymienilem sprezarke, osuszacz, dlawik, kilka oringow, pozniej sprawdzanie szczelnosci, odgrzybianko, nabijanie, ozonowanie itd i wkoncu mozna teraz tym autem jezdzic przy obecnych temperaturach, a w powiazaniu z przyciemką jest bajka.
I taki Trumnowóz
06,08,2015r.
Czorny eS Lajnowy suficik ze wszystkimi plasticzkami, *#cenzura#* odebrany.
Z zalozeniem bedzie sie troche musial naczekac, bo za nie dlugo zaczynam urlop, a przed zalozeniem chcialbym jeszcze wszystko odswiezyc i przeprac.
13,08,2015r.
Od dawna chcialem, wiec w koncu zakupilem - galeczka eS lajnowa, od razu przymierzona.
Audina w drodze na urlop "zglebiona" zaladunkiem i pasazerami.
06,09,2015r.
Doszedl caly pajączek z tempomatem itd, jakby ktos chcial to bede mial do sprzedania jedną manetkę pod FISa do kombi.
Tempomaty dolozone i nawet dziala. przy okazji, ze wszystko na wierzchu to wyjalem licznik, porozkrecalem, umylem i wyczyscilem w srodku. jeszcze by pasowalo szybke przeperowac kiedys.
Lezala mi resztka plasti w garazu to psiknalem dzisiaj na czarno ramke z grila, ale "farba" juz chyba raczej ba za stara i za ladnie sienie ulozyla. zobaczymy jak ciemny bedzie wygladal na aucie.
Ramke dolną chyba tez jeszcze trzeba bedzie malnac do calosci.
Tak wyglada na aucie, ewidentnie trzeba jeszcze dolny psiknac:
05,10,2015r.
Jedne poszly, drugie przyszly - moj ulubiony Styling 132 , narazie bez gwintu.
Jeden styling na probe umyty i cos tam wystają
Jak sie to spasuje z gwintem to po mojemu bedzie rozpyjerdoooool.
19,10,2015r.
Wczorajsze pojawienie sie tego komunikatu na desce...
... dzis zaowocowalo tym. - zaciski na przod 320mm.
tarcze i klocki Ferodo pod 320
29,10,2015r.
Stylingi juz ubrane:
30,10,2015r.
Zaciski sie szykuja pod malowanko.
Tylko mam pytanko, jak nie mam tych blaszek od Wandeja z logiem S4 itp, to na jaki kolor psiknac te blaszki? Czarny bedzie okej przy czerwonym zacisku?
320mm z pakietem ferodo na pokladzie.
Przymiarka na aucie, na ktorym docelowo wylądują stylingi, ale bez gleby, na 1BA nie jest za dobrze.
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2015 20:51 przez KoJ@K, łącznie zmieniany 1 raz.
Duzo w pracy wlozyles auto widze..ladna sztuke
Ostatnio zmieniony wt lis 10, 2015 21:51 przez Marss, łącznie zmieniany 1 raz.
No proszę jaki piękny "małysz", następca mojego golfa hehe
Piękne mody piękne auto. Ode mnie duży plus za szybkie działania Będę monitorował.
BTW: Jakimi pastami jechałeś lakier? Może być na PW
Piękne mody piękne auto. Ode mnie duży plus za szybkie działania Będę monitorował.
BTW: Jakimi pastami jechałeś lakier? Może być na PW
Pasty wszystkie chyba widac gdzies na fotkach - menzerny( 400,4000), scholl, kliner dodo i na koncu wosk fusso99.
Re: A4 B6 Avant by KoJ@K RS6 18' H&R Styling 132 heble 320mm
Napisz jeszcze jaki to model maszyny (:
Zapisuje się do tematu. (:
Wysłano z mojego G4S
Zapisuje się do tematu. (:
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Jak stylingi na srebrnym to ciemniejszy kolor na czarnym robiły przeciąg a na srebrnym zbyt seryjnie i bez gleby nie za bardzo to wygląda
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kinzo by biedronka.
Robson91, bez gleby to jesr bardzoooo slabo, no ale wiadomo, ze wpadnie. Na auto jest cichy plan zmiany koloru, bo bardzo nie lubie srebrnego, ale nie wiem czy wypali. Wiem, ze na czarnym to kolo robi gnój, dlatego caly czas probuje Moją nakręcić i przekabacić, żeby czarną posadzic, a srebrna za dupowóz wtedy.
Robson91, bez gleby to jesr bardzoooo slabo, no ale wiadomo, ze wpadnie. Na auto jest cichy plan zmiany koloru, bo bardzo nie lubie srebrnego, ale nie wiem czy wypali. Wiem, ze na czarnym to kolo robi gnój, dlatego caly czas probuje Moją nakręcić i przekabacić, żeby czarną posadzic, a srebrna za dupowóz wtedy.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Andrzej Golfa rozbiera to czułem że nowy temat wleci żeby było gdzie spamować Be Sześ robi robotę, żeby się tradycyjnie do czegoś przyczepić to przełącznik świateł wypadałoby zregenerować/wymienić. Jeszcze się pochwal kto Ci je znalazł w gąszczu ogłoszeń
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Jakbys chociaz troche w tym lebie zapamietywal, ze dostales fotke nowego przelacznika to bys o tym nie pisal, ale Ty tylko pamietasz "swoje zaslugi" , o ktorych z reszta tez juz pisalem, tyle ze w tamtym temacie spamu.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Wiem, wiem że wysyłałeś ale przyczepić się muszę, znasz mnie
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Na LC9Z? nie lepiej było szukać od razu czarnej? Czy tak jakoś wyszło?KoJ@K pisze:Na auto jest cichy plan zmiany koloru:
I popraw temat bo się moderator dopomina
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Ale ci mod wypisał litanie.
A co do srebrnego to też dobrze potrafi wyglądać. Zapodaj tylko kolor na dokładkach, stylingi też na inny odcień+gwint i będzie przykuwać uwagę.
A jak nie to opychaj zawczasu srebniaka i szukaj kolejnego czarnucha.
A co do srebrnego to też dobrze potrafi wyglądać. Zapodaj tylko kolor na dokładkach, stylingi też na inny odcień+gwint i będzie przykuwać uwagę.
A jak nie to opychaj zawczasu srebniaka i szukaj kolejnego czarnucha.
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ !!!!!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ!
LC9Z albo LY9B, albo marakesz tofi brałn, albo jakis czarny mieniacy sie na bordowo fioletowo perle, albo uj wie jaki. a "darowanemu" srebnemu koniowi w lakier sie nie zaglada, pewny niski ori przebieg zadecydowal o tym, dokladek nie psikam chyba narazie, bo przod zdes bym chcial eslajna, z tylu chyba dokladka z b7 z wycieciem na 2 kominy, a listwy drzwiowe albo es4, albo es lajny, wiec nie ma sensu tych malowac chyba.
Tak sobie beda wygladaly heble z eReSami
Tak sobie beda wygladaly heble z eReSami