Wolfsgruppe VAG EVENT 2011 oficjalny film
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
W końcu udało się skończyć i wrzucić na Vimeo. Pomysłów na realizacje i na ujęcia było dużo, jednak deszcz przekreślił większość planów, tak czy tak myśle, że jest ok i zawsze można obejrzeć coś z ciekawej imprezy. Polecam logowanie na Vimeo i pobranie wersji full HD na dysk. Miłego oglądania.
Podziekowania dla Archiego i Kostka za bardzo przydatne dodatkowe ujecia, bez Was calosc trwalaby pewnie z 5min .
http://vimeo.com/36659622
Podziekowania dla Archiego i Kostka za bardzo przydatne dodatkowe ujecia, bez Was calosc trwalaby pewnie z 5min .
http://vimeo.com/36659622
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
JEST MOC !
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Czapki z głów Chodź przyznam, że filmik Vag Event 2010r. było lepszy.
To Twoja opinia i masz do niej pełne prawo, ale warto też zauważyć, ze warunki do kręcenia podczas edycji 2010 były zdecydowanie lepsze. Dla mnie film z edycji 2010 był lepszy na pewno pod jednym względem - był dłuższykostek007 pisze: przyznam, że filmik Vag Event 2010r. było lepszy.
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Re: Wolfsgruppe VAG EVENT 2011 oficjalny film
Ale ja nie napisałem, że mi się nie podoba , wręcz przeciwnie - bardzoooooo mi się podoba(już się nie umiałem doczekać kiedy się pojawi ), ale chodziło mi bardziej o to , że 2010, tak jak napisałeś jest dłuższy, lepszy podkład muzyczny itd. itp.Trewor87 pisze:To Twoja opinia i masz do niej pełne prawo, ale warto też zauważyć, ze warunki do kręcenia podczas edycji 2010 były zdecydowanie lepsze.kostek007 pisze: przyznam, że filmik Vag Event 2010r. było lepszy.
PS. Sorki za błąd w poprzednim poście.
Mnie się również filmik podoba. Wizualnie nawet lepiej niż VAG Event 2010, tyle, że krótszy. Na minus samochody. Oczywiście wszystkie to perełki, ale szkoda, że prawie wszystkie to klasyki old-school. Szkoda, że nie było więcej MK5, MK6, Paska B6, CC itd. wiem, że to nie niemcy, ale w poprzednim VAG Evencie było więcej nowych aut
- barteKKK03
- V.I.P.
A jaki to ma związek z filmem? I ogólnie organizatorami? Mało jest takich projektów to i mało zgłoszeń...Forest89 pisze:Szkoda, że nie było więcej MK5, MK6, Paska B6, CC itd. wiem, że to nie niemcy, ale w poprzednim VAG Evencie było więcej nowych aut
Re: Wolfsgruppe VAG EVENT 2011 oficjalny film
Wysnuwasz te wnioski po samym obejrzeniu filmu, czy również byłeś na miejscu? Fakt, na polskiej scenie wciąż dominują raczej pełnoletnie auta, i nie będę próbował tutaj podawać proporcji stare/nowe. Ale trzeba też zauważyć że na filmie nie zostały pokazane wszystkie auta w nim uczestniczące Kolejna sprawa że kilka projektów po prostu nie przyjechało w 2011, chociażby ze względu na pogodę...Forest89 pisze:Mnie się również filmik podoba. Wizualnie nawet lepiej niż VAG Event 2010, tyle, że krótszy. Na minus samochody. Oczywiście wszystkie to perełki, ale szkoda, że prawie wszystkie to klasyki old-school. Szkoda, że nie było więcej MK5, MK6, Paska B6, CC itd. wiem, że to nie niemcy, ale w poprzednim VAG Evencie było więcej nowych aut
- Paviarotti
- Lord GTI
Produkcja jak zwykle na bardzo wysokim poziomie, brawa dla operatora! z przyjemnością się ogląda i będzie oglądało, bo VAG EVENTY można oglądać w nieskończoność
Jednak tak jak ktoś napisał wcześniej - mi również bardziej podobał się wcześniejszy EVENT, chyba głównie przez świetną muzykę.
Jednak tak jak ktoś napisał wcześniej - mi również bardziej podobał się wcześniejszy EVENT, chyba głównie przez świetną muzykę.
- VWojtasDE30
- Ma gadane