Cześć,
poniżej podrzucam zdjęcia mojego mk2. Czy mam jakiś pakeit GTI, tzn szerokie sierpy itd? Bo nie wiem jakie mogę maksymalnie felgi 17" wsadzić. :
Dzięki za pomoc!
Mam już kupioną szeroką dokładkę oraz zawieszenie chyba 40/35 mm, które będą w aucie i silnik VR6, który jest wsadzany.
Pozdrawiam
Czy mam pakiet GTI?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Czy mam pakiet GTI?
zwykłe sierpy i listwy...
jedynie przedni zderzak z czerwonym paskiem jest od starego gti (tzn. na wąskim zderzaku...), no o ile jest ori.
jedynie przedni zderzak z czerwonym paskiem jest od starego gti (tzn. na wąskim zderzaku...), no o ile jest ori.
Czy mam pakiet GTI?
sierpy z GTI, G60 mają wyprowadzenie na progi, wąska listwę i w ogóle są trochę inne.. np. dłuższe
wpisz sobie w google "pakiet gti" to będziesz widzieć różnice
wpisz sobie w google "pakiet gti" to będziesz widzieć różnice
- -pawlo111
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czy mam pakiet GTI?
mkII GTI 112ps
mkII GTI 107ps
mkII GTD 82ps
b4 2.6 V6 150ps
Ibiza 6K Cupra 150ps
ibiza 6K2 TDI 150ps
corrado ABF 150ps
A3 TDI 110+
toledo 2 TDI 90+++
MKII GT
mkII GTI 107ps
mkII GTD 82ps
b4 2.6 V6 150ps
Ibiza 6K Cupra 150ps
ibiza 6K2 TDI 150ps
corrado ABF 150ps
A3 TDI 110+
toledo 2 TDI 90+++
MKII GT
Re: Czy mam pakiet GTI?
Boże, 17 cali ?plasma555 pisze:Bo nie wiem jakie mogę maksymalnie felgi 17" wsadzić.
To nie golf czwórka w tedeiku, że pierwszy mod to felgi 18 cali. 15 cali to maksimum co można do dwójki wsadzić, no może 16, ale 17 to trochę przesada dla mnie.
I tak w temacie - masz zwykły pakiet nakładek po szeroką listwę. W GTI również była szeroka listwa i sierpy miały wyprowadzenie pod nakładkę progową.
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Czy mam pakiet GTI?
Już zmieniła się koncepcja i mogę wsadzić max 16x6,5 bo przez zbyt wąski pakiet i swap na vr6 z belkami inaczej mi trze o nadkola.....
...nie chcę zaklepywać rantów i malować .... chyba BBS Montreal wjedzie z oponą 195/45/16 na czarno.
...nie chcę zaklepywać rantów i malować .... chyba BBS Montreal wjedzie z oponą 195/45/16 na czarno.