Mk2 w GTA SA
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
Mk2 w GTA SA
Świetne są Zaraz instaluje GTA SA Możesz się podzielić? Super byłoby tak dwójką pojeździć.
Uzależniony od asfaltu!
- ...Adam...
- Nowicjusz
- Kontakt:
- barteKKK03
- V.I.P.
- Dejv
- Red&Black
- Kontakt:
Mk2 w GTA SA
Sam chętnie bym pośmigał golfikiem w gta ;D kolego Adam podesłał byś link do tego MKIV z bora forontem ?
Mk2 w GTA SA
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=116" onclick="window.open(this.href);return false; tu masz auta jakie chcesz
- barteKKK03
- V.I.P.
Mk2 w GTA SA
Ja używam GTA Parking, bo jest najprostszy w obsłudzeGSLJoker pisze:siema, jak wgrywacie auta do gry??
- Dejv
- Red&Black
- Kontakt:
Re: Mk2 w GTA SA
tutaj się nie zgodzę kolego ww. program nie ruszył mi poprawnie na windows 7 i nie szło nic wgrać. To samo jest w momencie braku zainstalowanego gta. Osobiscie używam to co kolega wyżej napisał gta praking zero problemów nawet gdy gra jest tylko skopiowana nie zainstalowanaTurek1994 pisze:jeszcze prosty jest San Andreas Mod Installer w skrócie SAMI.
Mk2 w GTA SA
ja do podmieniania aut używałem programu IMG Tool, a tak poza tym śmiga ktoś w GTA SA-MP?
Mk2 w GTA SA
Jeśli chcecie pograć dobrze wykonanymi modelami VW to polecam Test Drive Unlimited.Ostatnio wrzuciłem sobie Corrado Vr6 do tego mod z dźwiękiem VR,tylko szkoda,że kierownica do PC mi się rozleciała :/
Są też dobrze wykonane modele MKII i innych VAG'ów ogóle polecam.
Są też dobrze wykonane modele MKII i innych VAG'ów ogóle polecam.
Sprzedam felgi stalowe VW 13" ,komplet 100 zł.
Kontakt na PW.
Kontakt na PW.