Spryskiwacze reflektorów w golfie II szeroki zderzak
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- barteko007
- Nowicjusz
Witam. Poszukuje zdjęć sprysków do reflektorów w mk2. Jest jedno w temacie o rarytasach, ale u mnie nie wyświetla się. Montuje xenony i chce Coś dopasować, ale nie wiem jak wyglądają oryginały Dziękuję za wszystkie fotki i pozdrawiam.
GOLF save the Queen :)
- barteko007
- Nowicjusz
Wielkie dzięki + pochwała Jeszcze jedno pytanie: czy z okrągłymi lampami wyglądają tak samo i czy są w tym samym miejscu??????
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
przecież i tak dyszą regulujesz gdzie mają psikać
Nie będę zakładał nowego tematu a chciałem zapytać, czy ma ktoś może dokładne zdjęcia kompletnego zestawu do szerokiego zderzaka, głównie chodzi mi o zdjęcie instalacji oraz zdemontowanych spryskiwaczy od spodu. Zakupiłem miały być kompletne i brak w nich króćców, zaworka spiętrzającego i instalacji. Dorobię wszystko ale chciałem zobaczyć jak to wygląda w oryginale. Z góry dziękuję. Dołączam zdjęcia swoich może będą pomocne.
GTI rules
kolego tomatol masz moze instalke tego programu albo jakies info skad mozna sciagnac/kupic?
EDIT. znalazłem coś takiego: http://ifinterface.com/, ale to jest online i często się zawiesza dlatego ponawiam pytanie o program z bazą danych do ściągniecia na kompa.
EDIT. znalazłem coś takiego: http://ifinterface.com/, ale to jest online i często się zawiesza dlatego ponawiam pytanie o program z bazą danych do ściągniecia na kompa.
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
- Poope
- Ma gadane
- Auto: Golf IV 'HighLine' 2.0 l [LPG]
- Silnik: AQY
Re: Spryskiwacze reflektorów w golfie II szeroki zderzak
Czy mogę się dowiedzieć, co pod tymi atrapami zdjęć pt. "Click and discover Imageshack" (za które cieku dostał pochwałę) się znajduje?cieku pisze:
EDIT:
Można zastosować uniwersalne spryskiwacze do reflektorów w zestawie, za ok. 60 zł na Alle. Prosty montaż, pasuje do każdego samochodu...
Ostatnio zmieniony ndz gru 28, 2014 13:02 przez Poope, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdro, Poope
- barteko007
- Nowicjusz
Tam były zdjęcia oryginalnych spryskiwaczy, te zestawy z all... to nie to czego szukałem nabyłem w tamtym roku od kolegi z forum wykonane przez niego własnoręcznie spryskiwacze zamontowane w grill - pozdrowienia dla "producenta" : " onclick="window.open(this.href);return false; powyższy filmik przedstawia pojazd producenta
Ostatnio zmieniony sob gru 27, 2014 21:27 przez barteko007, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poope
- Ma gadane
- Auto: Golf IV 'HighLine' 2.0 l [LPG]
- Silnik: AQY
Dzięki,
Ładnie zrobione te spryskiwacze z grila... sam bym kupił .
Ze swojej strony przedstawiam jak sikają te uniwersalne za 60 zł. Dwie dziurki w zderzaku i jazda:
" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: ja potrzebuję do moich reflektorów z H4 ledowymi. Brak ciepła powoduje, że śnieg nie spływa, a się lepi, zakrywa centymetrową warstwą reflektor który przestaje świecić.
Ładnie zrobione te spryskiwacze z grila... sam bym kupił .
Ze swojej strony przedstawiam jak sikają te uniwersalne za 60 zł. Dwie dziurki w zderzaku i jazda:
" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: ja potrzebuję do moich reflektorów z H4 ledowymi. Brak ciepła powoduje, że śnieg nie spływa, a się lepi, zakrywa centymetrową warstwą reflektor który przestaje świecić.
Pozdro, Poope
Re: Spryskiwacze reflektorów w golfie II szeroki zderzak
Podbijam.jaroslawwiatr pisze:kolego tomatol masz moze instalke tego programu albo jakies info skad mozna sciagnac/kupic?
A nie potrzeba jeszcze do tych spryskiwaczy lamp jakiś wycieraczek?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
- barteko007
- Nowicjusz
Nie potrzeba wycieraczek ponieważ do spryskiwaczy są montowane pompki wysokociśnieniowe i teoretycznie powinno zmywać brud z lamp, ale co wycieraczka to wycieraczka