mega robota poszukuje mk3 w szarym macie.. wszelakie matowe
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Tomekmokos
- Nowicjusz
kolego dzisiaj wyślę Ci zdjecia mojego byłego golfa,ale cos Ci podpowiem...nie rób tego,a jak juz to tylko szary,ja miałem czarny i po ok.2 miesiącach wyblakł,wszedzie gdzie spływała woda były zacieki,koszmarnie cięzko to utrzmać w czystości,mój jeszcze celowo był chropowaty...ale fakt wygląda mego,ja miałem jeszcze rm-y ze złotym środkiem i rantem w polerce
narazie znalazłem jedno.później wrzuce więcej
mam gdzieś jeszcze na AVEZ A 17,wczesniej na tym jeździłem.dzisiaj wszystko zapodam
za jakies 2h beda foty poszukam tylko płyty wczoraj już nie miałem kiedy
no to lecimy,aż łezka się w oku kręci...
fotki z vw zone bo tez mi chłopaki wysyłali zanim pomalowałem auto
jeszcze taka mała podpowiedź-jak juz sie zdecydujesz pomalować auto,to przygotuj je dobrze bo na macie poźniej widac kazda nawet małą wgniotkę
no to kolego powodzonka dziekuje slicznie za punkcik jak skończysz to pochwal się pozdroVWka
narazie znalazłem jedno.później wrzuce więcej
mam gdzieś jeszcze na AVEZ A 17,wczesniej na tym jeździłem.dzisiaj wszystko zapodam
za jakies 2h beda foty poszukam tylko płyty wczoraj już nie miałem kiedy
no to lecimy,aż łezka się w oku kręci...
fotki z vw zone bo tez mi chłopaki wysyłali zanim pomalowałem auto
jeszcze taka mała podpowiedź-jak juz sie zdecydujesz pomalować auto,to przygotuj je dobrze bo na macie poźniej widac kazda nawet małą wgniotkę
no to kolego powodzonka dziekuje slicznie za punkcik jak skończysz to pochwal się pozdroVWka
Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 16:26 przez Tomekmokos, łącznie zmieniany 8 razy.
ok to czekamyTomekmokos pisze:mam gdzieś jeszcze na AVEZ A 17,wczesniej na tym jeździłem.dzisiaj wszystko zapodam
[ Dodano: 09 Sty 2010 23:11 ]
a no wiem wiem slyszalem, a no chyba jednak zdecyduje sie na mat:D plan jest zeby na ferie sie zabrac za to:D + szachownica w dach;)Tomekmokos pisze:jeszcze taka mała podpowiedź-jak juz sie zdecydujesz pomalować auto,to przygotuj je dobrze bo na macie poźniej widac kazda nawet małą wgniotkę
moje mk3 AAZ+ -120 na rsl
viewtopic.php?p=4030824#4030824" onclick="window.open(this.href);return false;
mega dzieki chlopy!!
taki kolor maja wojskowe fury w DE bo czesto widac takie na alledrogo a ze za zachodnia granica to jush nie mowie.. bo widzialem i wiem z samego doswiadczeniaNew_Man pisze:Michaś_, nie wiesz jaki to kolor na tym golfie US co go podesłałeś ?