Dziwne felgi z Dziwnymi Kolorami i z dziwnym wszystkim :)))
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ale po co mam to kopiować jak mogę wkleić dwa linki (z których ty też korzystasz) i pełno felg właśnie?Vytautas pisze:zmotywuje was nieroby do wrzucania fotek?
zbieraczem punktów nie jestem (jakiś katalog nagród jest ze tak zaciekle je zbierasz?)
to tak jakby ktoś napisał "potrzebuje encyklopedii" i też zaczniesz ją kopiować zamiast po prostu dać link http://encyklopedia.pwn.pl/ ?
Mack III, czy widzisz w dziale nazwę "poszukuje linków"? Nie wiem skąd mam te foty, bo po prostu jak widzę coś interesującego to to zapisuje nie patrzę z jakiej strony, a ciężko byłoby przy takiej ilości fotek pamiętać skąd każda była, czy przed wrzuceniem jakiejś przeszukiwać wszystkie linki jakie podałeś. Co do forum AMiS to i tak wątpię aby Kaczemu chciało się przeglądać przeszło 200str aby znaleźć coś interesującego... To tak jakby ktoś poprosił o zdjęcia passata w sedanie z szachownicą na dachu i też Ty podasz link do tematu z passatami mającego 200str a na każdej po 700zdjęć ?
[ Dodano: 02 Mar 2010 19:50 ]
a podobno rozmiar nie ma znaczenia
[ Dodano: 02 Mar 2010 19:50 ]
a podobno rozmiar nie ma znaczenia
Ostatnio zmieniony wt mar 02, 2010 20:51 przez Vytautas, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ostatnia fota wyjasnia
Ostatnio zmieniony wt mar 02, 2010 21:16 przez tomec 1984, łącznie zmieniany 1 raz.