195/50/15
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
195/50/15
195/50/15 to przewidywane w golfie 3 przez producenta ogumienie, jak miałem zimówki 185/60/14 było ok ale na wiosne jak sie jechało ok 60 na godz i hamowało to niosło jakies drgania na kierownice
Przyszła wiosna załozyłem 195/50/15 troszke juz maja ale ...
auto zaczeło pływac
podczas jazdy cały czas balansuje leciutko kierownica prawie mocno drzy
opny wygladaj z przodu jagby nie miały powietrza a widziałem u ludzi ze niektorzy maja rowno z felga ale podobno to tak jak ja mam to dobrze czego to wina ze tak mocno drzy lub balansuje kierownica na zimówkach tego nie było tylko podczas hamowania
opony ???
felgi alumy BBS fabryczne????
Przyszła wiosna załozyłem 195/50/15 troszke juz maja ale ...
auto zaczeło pływac
podczas jazdy cały czas balansuje leciutko kierownica prawie mocno drzy
opny wygladaj z przodu jagby nie miały powietrza a widziałem u ludzi ze niektorzy maja rowno z felga ale podobno to tak jak ja mam to dobrze czego to wina ze tak mocno drzy lub balansuje kierownica na zimówkach tego nie było tylko podczas hamowania
opony ???
felgi alumy BBS fabryczne????
mario541
NIE OSZUKUJMY SIE
PANOWIE NIE OSZUKUJMY SIE TEN ROZMIAR OPON NA NASZE DROGI NIE NADAJE SIE, SAM MAM TAKI ROZMIAR I NIE JESTEM ZADOWOLONY (NA RÓWNYM ASFALCIE OK) ALE PO NIERÓWNOŚCIACH TYLKO WYŻSZY PROFIL, POZDRAWIAM
Ja bym sie tak do końca z tym nie zgodził jezdzę juz jakiś czas na takich oponach i jezdzi mis ie bardzo dobrze. Po miescie i w trasy. Wiadomo jak jakaś nierówność troche postuka ciut głośniej niż przy innym profilu ale tak pozatym dla mnie jest OK. Fantastycznie samochod reguje na poczynania kierowcy. Może kwestia w tym że mam dobre zawieszenie.