A to ciekawe bo mamy dopiero marzec A tak pozatym to Golfik bardziej podobał mi się w poprzednim wcieleniu Pozdrawiam!pczerniej pisze:Na początku kwietnia 2007 znowu zacząłem dłubać w Golfiku
[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
No udało mi się poskładać auto , nie jest jeszcze do końca super złożony ale na niedzielny spot w Jarosławcu udało mi się wyskoczyć oto parę fotek :
No i na koniec kilka fotek mojego MK II , tak jak kkkubek pisał auto jest zakurzone i jeszcze nie ma polerki na to musze jeszcze poczekać z tydzień a tak się prezentuje :
No i na koniec kilka fotek mojego MK II , tak jak kkkubek pisał auto jest zakurzone i jeszcze nie ma polerki na to musze jeszcze poczekać z tydzień a tak się prezentuje :
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Dzieki za opinie , aktualnie czekam na zastrzyk i moze juz nie dlugo w samochodzie będzie kremowa skóra napewno bedzie do wakacji , a mam jeszcze problem ze zderzakiem TYL w golfie pekły mi mocowania ale te na zderzaku nie wiecie czy mozna je wymienic ? bo sa tam wkrety i mozne ja odkrecic , a nie chce spawac plastiku to bedzie ostatecznosc !
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT