Wykryto adblocka.: Forum wyświetla subtelne reklamy, prosimy o rozważnie wyłączenia ich blokowania i dopisania nas do listy wyjątków.
Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
Kiler
- Forum Master
Kubus20 pisze:Nigdy więcej nie polecaj dystansów z plastiku nikomu.
Amen. Toż to się będzie jeszcze bardziej telepać i trzeszczeć
...
Pozdr
.
:bylo: :bajer:
-
kiss
- VWGolf.pl Killer
Kubus20 pisze:Nigdy więcej nie polecaj dystansów z plastiku nikomu.
czy to polecenie??
ja niczego, nikomu nie polecałem!!! Ten dystans który wskazałem to był tylko poglądowy przykład tego co występuje między drzwiami a głośnikiem a sam już wybór z czego dystans będzie wykonany należeć będzie jak mi się wydaje do każdego indywidualnie i wedle uznania.
-
Kubus20
- VW Baron
-
Kontakt:
Dla mnie wypowiedź:
jest sugerowaniem
Odpowiedni znaczy, że własni ten polecasz i każdy by to tak odebrał.
-
kiss
- VWGolf.pl Killer
Kubus20, odbieraj to sobie jak chcesz, ale nie zakazuj.
-
Kiler
- Forum Master
kiss pisze:ale nie zakazuj.
Jasne
, nie zakazuj, a potem będą mówić nam mieście, że na vwgolf.pl szpecjaliści plastikowe dystanse polecają
... Takie nieścisłości trzeba prostować bo potem ludzie będą głupoty robić i jeszcze mówić, że tak im tu polecono
...
Pozdr
.
-
kiss
- VWGolf.pl Killer
Kiler, jeśli ktoś uważa że plastikowe dystanse (uprzedzam że to przykład) są dobre to ma PRAWO je polecić i nikt nie może mu tego ZABRONIĆ.
Każdy na FORUM ma prawo do swojego zdania i wypowiedzenia się i to bez względu na to czy Ci się to podoba
-
Kiler
- Forum Master
...jasne, że to jest forum... ale jak ktoś na technicznym napisze, że akumulator należy wozić na kolanach a nie pod maską oraz, że do baku lejemy wodę to takie głupoty należy szybko prostować. Także pisać możesz co chcesz... ale czasem lepiej się zastanowić jak się komuś cos radzi. temat schodzi bokiem i zaczyna się dyskusja o wolności słowa na forum... Proponuje założyć temat na pogawędkach: czy radzą komuś opieramy się na własnych mega teoriach i pomysłach
, odczuciach i preferencjach czy fachowej wiedzy i doświadczeniu... Wg mnie lepiej nic nie mówić nie gadać bez sensu
.
Pozdr
.
-
kiss
- VWGolf.pl Killer
Kiler pisze:że akumulator należy wozić na kolanach a nie pod maską oraz, że do baku lejemy wodę to takie głupoty należy szybko prostować.
Chyba Cię już poniosło że zaczynasz takie głupoty wypisywać. Gatka robi się bez sensu. Nara.
Pozdr
-
Kubus20
- VW Baron
-
Kontakt:
kiss pisze:czy to polecenie??
ja niczego, nikomu nie polecałem!!! Ten dystans który wskazałem to był tylko poglądowy przykład tego co występuje między drzwiami a głośnikiem a sam już wybór z czego dystans będzie wykonany należeć będzie jak mi się wydaje do każdego indywidualnie i wedle uznania.
kiss pisze:Kubus20, odbieraj to sobie jak chcesz, ale nie zakazuj.
kiss pisze:Kiler, jeśli ktoś uważa że plastikowe dystanse (uprzedzam że to przykład) są dobre to ma PRAWO je polecić i nikt nie może mu tego ZABRONIĆ.
Każdy na FORUM ma prawo do swojego zdania i wypowiedzenia się i to bez względu na to czy Ci się to podoba
kiss pisze:Chyba Cię już poniosło że zaczynasz takie głupoty wypisywać. Gatka robi się bez sensu. Nara.
Pozdr
Polska mentalność.
Zamiast po prostu przyznać się do błędu, trzeba do końca ostawać przy swoim i bezsnsownie się bronić.
Koniec OT!!!
-
kirsz
- Nowicjusz
-
Kontakt:
Gadka szmadka, a ja mam problem. Kupiłem glośniczki Helix Blue 62 a problem jest taki ze tweenery nie pasuja do fabrycznych otworów. Trzeba otwory dodatkowo samemy poszerzac. czy ja moze cos zle robie. moze ktos ma zdjęcia zamontowanych głośniczków w słupkach w Golfie IV Prosiłbym o podesłanie na forum. A co do dyskusji forum jest po to aby kazdy mógł wypowiedziec sie na dany temat, powiedziec co mysli, jednak polecając komus plastykowe dystanse nalezy wsponiec o ich wadach i zaletach. Bedzie to dawało pogląd dla osoby która ewentualnie sie na nie zdecyduje lub nie. Pozdro.
-
manieczek111
- Użytkownik
autor: manieczek111 » czw kwie 05, 2007 18:16
kirsz,
Nie znam odp. na Twoje pytanie, bo jeszcze nie montowalem glosnikow . Ale cos mi sie zdaje ze bede mial taki sam problem bo wlasnei kupilem takie same Helixy i tez mam Golfa IV.
Kontynujac moj temat, mam jeszcze kilka pytan. Ostatnio pomyslalem ze moze przy okazji wyglusze drzwi, czy moge uzyc taka tasme dekarska:
http://www.selena.pl/index.php?app=1&did=24&pid=8
Planuje kupic rolke o rozmiarach 10mx30cm.Tak orientacyjnie na ile drzwi starczy mi taka rolka?
W Leroy Merlin znalazlem przy okazji takie cos:
http://www.muzimer.pl/produkt.php?id=443
czy tego tez moge uzyc??
I ostatnie pytanie. Bede musial pociagniac kable od radia do glosnikow. O jakim przekroju powinien byc przewod?Glosniki tak jak polecaliscie Helix 62
-
kirsz
- Nowicjusz
-
Kontakt:
Hej. ja kupiłem tutaj maty bitumiczne i pierścienie MDF
http://www.powe.com.pl/index.php/cPath/28. te o wymiarach 22,5cm/10m ale chyba przepłaciłem. Chociaz nie wiem czy to co sprzedają w marketach to jest to samo ale wydaje mi sie ze tak. dzisiaj przyszła paczka. dystanse i mata są ok. Bade musiał tylko zaimpregnowac. Wybrałem dystanse o szerokości za 24 zł:) Wracając do tematu tweenerów to fabryczne otwory byłe za małe ale metodami domowymi daly sie powiekszyc. Zrobie fotke i wysle ale troszke póżniej. Do podlączenia głośników do radia z powodzeniem wystarczy przewód o przekroju 1,5mm (linka).
-
WiRaGe
- Ma gadane
-
Kontakt:
Popieram te plastikowe dystanse - TANDETA nawet jak sie go mocno przykreci to sie luzuje po tygodniu i trzeszczy.NIE POLECAM