[mk III] Naciagnieta klapa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[mk III] Naciagnieta klapa
Witam niedawno pojawil mi sie ''rudy'' na klapie bagaznika wiec jak bede go usuwac to myslalem zeby zrobic naciagnieta klape (w koncu po co kilka razy szpachlowac malowac i takie tam)??? moze ktos ma taka klape i chcialby udzielic kilku fachowych rad co i jak (bylbym rowniez wdzieczny za jakies zdjecia MK III z taka klapa). Dzieki
a mi sie odechciewa takiej klapy jak widze takie auta na miescie fale lepszejsze niz na baltyq mam dobrego kolesia od blachy/lakieru ale i tak sie boje o efekt co mnie wstrzymuje.
co do fotek sporo tego na niemieckich stronkach mialem ich pare ino ze mi partycje wcielo i zima
co do fotek sporo tego na niemieckich stronkach mialem ich pare ino ze mi partycje wcielo i zima
kto hamuje ten przegrywa
nie chodzi mi o pelna klape tylko chce usunac plastik z zarowkami oswietlajacymi tablice w to miejce wspawac blache ktora zachodzila by troche na gorna czesc tablicy pelna klapa w MK III to kicha zdjec pelnej klapy w MK III mam duzo ale nie mam takiej jak opisalem wiec jak ktos ma to prosze o zamieszczenie bo nie wiem jak to wyglada na MK III dzieki
Mnie się podoba taka, więc tak sobie zrobiłem. Widocznie źle Was zrozumiałem. Mój znajomek ma tak zrobioną (w taki sposób o który pytasz), postaram się zrobić foty i wrzucić.
Edit: Koleś mi podesłał fotki. Oto jego tył. Pozdro.
Edit: Koleś mi podesłał fotki. Oto jego tył. Pozdro.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt kwie 08, 2005 13:41 przez Double D, łącznie zmieniany 1 raz.
bo fantazja jest od tego...
hmmm... to i tak chyba nie to o co mi chodzilo za bardzo ta blaszka upchnieta w dziure hehe i takie to wszystko dopasowane nie podoba mnie sie osobiscie takie wykonanie ja chce tylko dospawac kawalek balachy nad rej i tyle przykald na mkII
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mały gagatek