Brak podswietlenia panelu sterowania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak podswietlenia panelu sterowania
Witam wszystki mam problem z panelem sterowania nawiewu nie działa mi podświetlenie o momentu odkąd mam ( ale raz zaśieciło sie na czerwono i gdy włączyłem nawiew to zgasło) i znów nie działa. może coś nie styka lub innego?? Próbowałem to rozebrać - wymiana zaróweczek - ale nic z tego - jest to wogóle rozbieralne??
Ostatnio zmieniony sob kwie 07, 2007 19:32 przez bpetro, łącznie zmieniany 1 raz.
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Środkowe pokrętło + kombinerki+ szmatka i ciągniesz mocno do siebie jest tam żarówka 12v/30mA dostępna w każdym elektroniku
Ostatnio zmieniony sob kwie 07, 2007 20:06 przez pszczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
z obrazkami: http://vw2.info/vwforum/porady/wymiana.html wystarczy ze wyjmiesz zarówkę i poodginasz troche druciki bo nie ma dobrego styku
Wymienialem ta zaroweczke dwa dni temu, bo tez mi sie przepalila , przy sciaganiu pokretla zamiast kleszczy lepiej uzyc obcegi oczywiscie szmatka obowiazkowa .
Przy wyciaganiu tejze zaroweczki posluzylem sie pinseta owijajac ja plastrem zeby zapobiec wyslizgiwaniu sie zaroweczki.
Przy wyciaganiu tejze zaroweczki posluzylem sie pinseta owijajac ja plastrem zeby zapobiec wyslizgiwaniu sie zaroweczki.
VW Golf IV 1.6 16V 105 KM