I plecak baterii bo nad jezioro moze nie dociagnacPrzemo_vw pisze:to moze ja wezme 2 latarki na wszelki wypadek
Apsik dawaj foto jak to wyglada !!!
Moderator: G0 Karcio
archie pisze:Apsik dawaj foto jak to wyglada !!!
No chłopaki wiem że się niecierpliwicie ... ale ostatnio było krucho z czasem...grzaneczka997 pisze:dokaldnie! co sie dzieje? mialo byc info w sobote
Nieeee przemytnikiem nie jestem, ponadto zabudowa jest mojego projektu, czyli ma to "coś"- demontaż trwa 40sek!!! Do karoserii przykręcony na stale bedzie jedynie element z halogenami, reszta ma swoją kolejność montażu i trzyma sie na zatrzaskach i dodatkowo, kazda część blokuje inną więc w czasie jazdy się nie zluzuje, a demontaż jest szybki gdy zna się właściwą kolejność.Fredi88 pisze:Apsik, a po bokach nie zrobiles zadnych schowkow? nie szkoda Ci miejsca?
Narazie wszystko wskazuje że będęSouleR pisze:w Nysie bedziesz
Da się załatwićRMK pisze:prosiłbym o miejsce z tyłu na kanapie
to ja moge nawet w bagazniku tylko niech mnie ktos zabierze do Nysy
moze jakies FAQ??Apsik pisze:Nieeee przemytnikiem nie jestem, ponadto zabudowa jest mojego projektu, czyli ma to "coś"- demontaż trwa 40sek!!! Do karoserii przykręcony na stale bedzie jedynie element z halogenami, reszta ma swoją kolejność montażu i trzyma sie na zatrzaskach i dodatkowo, kazda część blokuje inną więc w czasie jazdy się nie zluzuje, a demontaż jest szybki gdy zna się właściwą kolejność.
wyjales mi to z ust hehApsik pisze:Apsik napisał/a:
Nieeee przemytnikiem nie jestem, ponadto zabudowa jest mojego projektu, czyli ma to "coś"- demontaż trwa 40sek!!! Do karoserii przykręcony na stale bedzie jedynie element z halogenami, reszta ma swoją kolejność montażu i trzyma sie na zatrzaskach i dodatkowo, kazda część blokuje inną więc w czasie jazdy się nie zluzuje, a demontaż jest szybki gdy zna się właściwą kolejność.
moze jakies FAQ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości