przed zdaje sie 94r ma 280SToRM pisze:VR ma 288
MK II GTI TDI by Cinek
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
powiem nawet więcej, będzie nowy silnik odłupał sie kawałek spawu z rur i jeden komplet tłokotuleji do wymiany. więc w ramach gwarancji mam dostać inny.dawid018 pisze:Cinek, jak sie udala wycieczka do Drzęczewa??jest nowy komp??
ale po rozebraniu starego stwierdzam że był żyleta, 34 ciśnienia na każdym, żadnych progów, tylko ta mała masakra. ale chłopaki wydają sie w porzo, nawet ato mi chcieli pożyczyć, więc jestem dobrej myśli. pociągowa wycieczka do drzęczewa 1 w sobote na 16:00. i nie ukrywam że chciałbym żeby była ostatnia
[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 11:07 am ]
dokładnie włożyłem całe zwrotnice od GTO. tarce ATE power disk nacinane, wentylowane, a klocki EBC green stuffolozwirski pisze:A co dolkadnie zmieniasz?
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
miałem w poniedziałek, ale coś sie chyba pozmienia
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
jutro ma być auto zrobione, więc pewnie sie doczeka w końcu, chociaz mam sygnał o dalszych kłopotach z ECU
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 7:29 pm ]
skoro mój post został przesunięty to powiem tylko, że czas AFNów i innych z pompami wtryskowymi w moim aucie sie skończył:) prawdopodobnie bedzie PD, myśle że 115 KM na dobry początek
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 7:29 pm ]
skoro mój post został przesunięty to powiem tylko, że czas AFNów i innych z pompami wtryskowymi w moim aucie sie skończył:) prawdopodobnie bedzie PD, myśle że 115 KM na dobry początek
afn to świetny silnik, tylko znaleźć takiego w dobrym stanie to ciężki temet, teraz to wiem. chociaż ten pierwszy był super, 34 bary kompresji na każdym. no ale cóż. zdarza sie.
PD to pompowtrysk. a to montowali w czwórkach, audi, passatach a wersji jest mnóstwo. jest jeden 115 km ale nie wiem jeszcze w jakim jest stanie. za kompletny swap z benzyny na tdi trzeba liczyć 6-7 tyś. ostateczna cena zależy od silnika, więc to poważna sprawa
PD to pompowtrysk. a to montowali w czwórkach, audi, passatach a wersji jest mnóstwo. jest jeden 115 km ale nie wiem jeszcze w jakim jest stanie. za kompletny swap z benzyny na tdi trzeba liczyć 6-7 tyś. ostateczna cena zależy od silnika, więc to poważna sprawa
no chyba najfajniejszy na pompieCinek pisze:afn to świetny silnik,
i bardzo trwały -mój ma 260 000 km i jest w idealnym stanie...
jeśli PD to szukałbym wersji 130 lub 101 czyli ASZ, AWX lub ATDCinek pisze:PD to pompowtrysk. a to montowali w czwórkach, audi, passatach a wersji jest mnóstwo. jest jeden 115 km ale nie wiem jeszcze w jakim jest stanie
AJM - 115KM to pierwszy PDek i troszeczke trzeba z nim delikatnie
Ja nie wszedłbym w PDeka, z uwagi na większe spalanie...
zrobić z AFN-a 160KM i w budzi mk2 to po prostu mega wymiatacz a spalanie po strasie 5L przy delikatniej jeździe
pompowtrysk ma ta zalete ze w celu osiągniecia mocy wystarczy tylko wieksza suszarka no i jakic cooler