Variant TDI by Gobo90
Moderator: G0 Karcio
w takim razie szacun! ja u siebie tez bym zalozyl mfa, ale nie chce sie bawic w takie przekladki jak Ty. Na allegro trudno trafic szafe do mk3 tdi 110 mfa Znalazlem do ibizy chyba i byla z mfa. Wtedy wystarczy wiazka? Podlacza sie tak samo jak to ma miejsce w mk2 czy cos sie wpina do kompa?Gobo90 pisze:Nie wiem czy już o tym pisałem ale podłączyłem MFA i działa mi wszystko i spalanie chwilowe tez trochę roboty z tym było ale jaka satysfakcja
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tak, nie wiele....Gobo90 bardzo ładnie się prezentują zegary, Mam pytanie: czy przycinałeś deskę rozdzielczą u siebie aby ładnie weszły ?
Dzisiaj nakleiłem paski 20 jahre na listwy drzwiowe co zdradza manga Jutro jadę na zlot na tor kartingowy i może kolega k3fir zrobi mi jakieś ładne foto na tapetę
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Witajcie przyszedł czas na fotki umyłem dziś auto i zrobiłem fotki z paskami na drzwiach Oto i one czekam na komentarze i propozycje co jeszcze zmienić.... Dodam że najbliższy plan to elektryka szyb..
No i na koniec jeszcze jedna fota licznika z mk4 Moje oczko w głowie jestem z tego naj bardziej dumny
No i na koniec jeszcze jedna fota licznika z mk4 Moje oczko w głowie jestem z tego naj bardziej dumny
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: