Wymiana zawieszenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Wymiana zawieszenia
Witam!!!
Mam zamiar zmienić zawieszenie w swoim, mk3 ale kompletnie nie wiem, co mam wybrać. A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury, chociaż liczę sie z tym, że na komforcie stracę.
Wiec proszę was o pomoc i z góry dziękuje.
Mam zamiar zmienić zawieszenie w swoim, mk3 ale kompletnie nie wiem, co mam wybrać. A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury, chociaż liczę sie z tym, że na komforcie stracę.
Wiec proszę was o pomoc i z góry dziękuje.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak tylko odrobinę to wyremontuj sobie całe zawieszenie na dobrych czesciach i tę odrobinę uzyskasz, zainwestuj w opony dobre a kleił sie bedzie lepiej niz na tych zawaisach nowych za tysiac zł co sie do niczego nie nadają...na takich sie czuje dziury najbardziej a markowe zawieszenie to od 1500 zł za nówke w góre i wcale nie na wypasie i bez sprezynDaniel0002 pisze:A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury
-
- Nowicjusz
A jak sie bedzie jeździć na amorkach koni sport
http://almar.bazarek.pl/opis.php/tid,73 ... 92abbc28a4
dobre amorki idealne do obniżonego zawieszenia,Daniel0002 pisze:A jak sie bedzie jeździć na amorkach koni sport
jak masz kase kup lepiej takie KONI niż gwinta za 1000zł
PROSTE SĄ DLA TWARDZIELI ZAKRĘTY DLA MYŚLĄCYCH
-
- Nowicjusz
To już taniej znalazłem na stronie sklepu z częściami. Choć nieznacznie. Sam mi radziłeś a propo zawiasu.. Bilstein i Eibach to jedne z droższych (fakt, że jakość idzie w parze z ceną). A może firma, której elementy są tańsze ale nie idzie to ostro po jakości? Koni? Mam nadzieję na fachową opinię, bo choć kaska się znajdzie, to szukam oszczędności. Pytanie, czy na zawieszeniu (choć w sumie czymkolwiek w samochodzie) oszczędzać..sas_gti pisze:najtaniej gdzie ja znam to allegro gosc MTSbilstein
PozdraVWiam
Everyone dies. Not everyone lives.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
regeneracja 150zl za sztuke, a cena uzywki zalezy jak trafisz... czasami ktos przyciaga szrot z niemiec i nie wie co sprzedajeGutekspc pisze:regeneracja 150 zł za sztukę? czy ich cena (używek)?
Fotka Kefira z forum. chyba canon 300d i fabryczny obiektywGutekspc pisze:zaprzal, Ładna fotka, ta w podpisie. Jakim obiektywem zrobiona?
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
To będę czekał na info. Jakbyś mógł tylko napisać ile mają przejechane w jakim są stanie.toffic pisze:Gutekspc napisał/a:
springi (np. Eibach)
Mam takie na zbyciu a właściwie będe miał po długim weekendzie
Fabryczny obiektyw. Fajne zdjęcie.zaprzal pisze:Fotka Kefira z forum. chyba canon 300d i fabryczny obiektyw
PozdraVWiam
Everyone dies. Not everyone lives.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
To poprosze o link! Czemu od razu nie dajesz? mówisz o b6 i wyzej czy o serii?Gutekspc pisze:To już taniej znalazłem na stronie sklepu z częściami
raczej od 150 zł za sztukę aż do nieopłacalności jesli sa uszkodzenia mechanincze...tak czy inaczej warto szukac uzywek b6zaprzal pisze:regeneracja 150zl za sztuke