Rozrusznik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- levi
- Mały gagatek
- Kontakt:
Rozrusznik
Mam problem nastepujacy : rozrusznik w pewnym momencie jakby sie zacina po czym odpala wrazenie jest takie jakby słaby akumulator był ale jest nowoka niedawno kupiony bardzo bym prosił o jakieś porady i moze juz ktos zetknoł sie z tym problemem ??
Re: Rozrusznik
Wybacz, nie chce mi się ponownie pisać, przejżyj moje posty, opisałem gdzieś wszystko o rozruszniku.levi pisze:Mam problem nastepujacy : rozrusznik w pewnym momencie jakby sie zacina po czym odpala wrazenie jest takie jakby słaby akumulator był ale jest nowoka niedawno kupiony bardzo bym prosił o jakieś porady i moze juz ktos zetknoł sie z tym problemem ??
V.
Golf i Kałasznikow powstały na bazie tej samej filozofii-prostota, niezawodność i swoista elegancja...
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
kolega maracje, albo cos ci w samym rozrusznioku blokuje, użyj też szukaj, do usrania bylo tych ostów na temat rozruszników.KATO pisze:pewnie tulejki do wymiany bo widze ze pobiera za duzo pradu
aha, moze też przeczyśc wszystkie mocowania do rozrusznika i na akku i jak poskrecasz to zawazelinuj wsio zeby nie sniedziało.
Mk3 GTI 16V ABF