Golf mk3 by aw69 - Najmocniejsza Vp37 w Polsce
Moderator: G0 Karcio
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
http://xs.to/xs.php?h=xs314&d=07173&f=AW69_nowy.JPGygd pisze:Brawo, no to jest jedna z najmocniejszych pomp w Polsce
www.vrservice.pl
widziałem na forum diagtroników - Rogal wkleił...Borys pisze:http://xs.to/xs.php?h=xs3...f=AW69_nowy.JPG
widać że chłopaki do późna pracują
no do pozna do pozna wczoraj to tak dalismy po robocie ze masakra jakas co do mocy tak jak widac potencjal jest jeszcze na wiecej ale delikatny problem ze sterowaniem tej mojej dzikiej lochy GT22 przez moj prechistoryczny ECU mam nadzieje ze niebawem problem znikinie i bedzie wszystko stabilne i takie jak ksiazka pisze
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
-
- Ma gadane
- Kontakt:
aw 69 gratki pieknie się prezentuje twoje mk3 co tu dużo mówic piękne a to pod maską powala mnie na łep RESPECT dla Ciebie kolego i dla wszystkich którzy ci pomogli w modzeniu:) Też będe trzymał kciuki na Bemowie jedno z najmocniejszysch aut hmm no ale masz konkurenta w benzince Kenaja heheh:) a cowboy tesh nieżle modzi przy swoim moze już niedługo nakręci te konie pod maską hehe pzodro all
No i finalne wystrojenie golfa
Wlasnie wrocilem z Wawki jeszcze gęba mi sie cieszy Golf zapina jak wściekły, wszystko zasługa Rogalottiego. Z góry podziękowania dla niego za te wszystkie nieprzespane noce spędzone na strojenia golfa. Moje nieposłuszne GT22 zostalo opanowane przez niego perfekcyjnie, zero laga doładowanie stale 1,8 bara ciągnie z samego dolu 2 pierwsze biegi totalny brak trakcji kreci sie jak porąbany do ponad 5 tys obr. Poprostu miód no i zarazem najmocniejsze VP37 w Polsce
Wlasnie wrocilem z Wawki jeszcze gęba mi sie cieszy Golf zapina jak wściekły, wszystko zasługa Rogalottiego. Z góry podziękowania dla niego za te wszystkie nieprzespane noce spędzone na strojenia golfa. Moje nieposłuszne GT22 zostalo opanowane przez niego perfekcyjnie, zero laga doładowanie stale 1,8 bara ciągnie z samego dolu 2 pierwsze biegi totalny brak trakcji kreci sie jak porąbany do ponad 5 tys obr. Poprostu miód no i zarazem najmocniejsze VP37 w Polsce
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......